RAK

Ovo je vaš mesec pa ga lepo iskoristite, jer vam je samopouzdanje na vrhuncu. Krenite u realizaciju vaših projekata koje ste od ranije isplanirali. Eklipsa se dešava u vašem znaku pa malo zastanite i pripremite se za promene u narednom periodu. Što se tiče finansija, one su dobre i vi imate veću zaradu preko svoje profesije kojom se bavite. Iskoristite dobre prilike kada su finansije u pitanju. Mnogi Rakovi imaju ovog meseca šansu da dobiju kredit, ali ipak dobro razmislite koliko vam se isplati. Veliki trud i napor će uroditi plodom. Emotivno kod vas je Venera pa možete uživati u ljubavi sa postojećim partnerom, a i dobiti neki poklon od partnera koji vam može mnogo značiti. Kako je Merkur retrogradan, ako dođe sa partnerom do nesporazuma ne uzimajte mu svaku reč za zlo već mu oprostite. Što se tiče zdravlja, Mars napušta vaš znak i možete sada biti mnogo opušteniji, sa manje nervoze.

Astro prognoze za jul 2019
Astro prognoze za jul 2019

LAV

Kod vas nisu naglašene neke veće poslovne i finansijske mogućnosti. Mnogi Lavovi zbog retrogradnosti planeta mogu doći do finansija od iznajmnjivanja nekretnina ili nekih brzih špekulacija, što vam donosi Jupiter iz Strelca i retrogradni Merkur. Emotivno vi imate najviše sreće tokom cele godine, pa je i ovaj mesec pod dobrom energijom ljubavi. Treba obratiti pažnju jer će Mars tranzitirati kroz vaš znak i Merkur će biti retrogradan pa se ne svađajte i gledajte da kroz neku kreativnu energiju izbegnete nervozu i stres. Kod mnogih Lavova je moguća tajna ljubav ili flert. Mars u vašem znaku vam može doneti mnogo energije, obaveza, stresa i prolaznih problema.

DEVICA

reklame

Kod vas je izraženo ovog meseca druženje sa istomišljenicima, humanitarni radovi, uključenja u neke grupe, dok mnoge Device mogu da realizuju svoje planove. Srećne okolnosti su vam naglašene i priliv novca koji ste zaradili kroz vašu profesiju je siguran. Napokon će se vaše finansije uvećati. Nikako se ovog meseca ne preporučuju pozajmice niti krediti. Verovatno da ovog meseca možete nešto novca i odvojiti za neki lošiji period kada ne budete imali veće prilive novca. Emotivno, ako otvorite svoje srce onda ljubav vas direktno pogađa. U drugoj polovini meseca može biti neki nesporazum, jer je Merkur retrogradan pa budite tolerantni. Veća je naglašenost primanja ljubavi nego davanja pa dobro razmislite. Sada treba naći vreme za sebe i opuštanje da ne dođe do povećane iscrpljenosti, stresa i nesanice.

loading...