Horoskop i dan rođenja

Astro analize za septembar 2016: Loše razdoblje konačno završava – najvažniji tranzit ovog meseca je izlazak Marsa iz konjunkcije sa Saturnom u Škorpiji koji je doneo sve ono loše proteklih meseci…

 

Ovaj mesec obeležiće nekoliko konstelacija. Septembar započinje s nekoliko loših dana, tačnije 1., 2. i 5. septembar nisu dobri za započinjanje poslova, dok retrogradni Merkur koji je otpočeo 30. 8. i završava 22. 9. donosi više dobrih a manje loših aspekata. Najvažniji tranzit je izlazak Marsa iz konjunkcije sa Saturnom u Škorpiji koji je doneo sve ono loše proteklih meseci.

reklame

Horoskop i dan rođenja

Merkur i Jupiter sprovode svoje ciljeve

Merkur se nalazi u znaku Device u svojoj najvećoj tački snage. Planete uživaju u vlastitim domovima, tj. znakovima. Ako dodamo retrogradnost Merkura, mogu početi da se ponavljaju misli iz prošlosti, kao i nerešena dokumentacija. Merkur i Jupiter su trenutno veoma blizu. Oni su u planetarnom ratu, obojica žele da sprovedu svoje ciljeve.

Merkur voli da koristi svoje intelektualne sposobnosti, Jupiter je više filozofski usmeren. Merkur je analitičan, Jupiter mudar. Merkur je impulsivan, Jupiter praktičan. Rat Merkura i Jupitera traje do 3. septembra i doneće nesuglasice između praktičnosti i sagledavanja stvari ili situacija mnogo šire.

zena

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ribi i Vagi moguć brak, izuzetno strastven period za…

Od 30. avgusta do 9. septembra možete dobiti puno zahteva da pomognete drugima i biće vam teško da kažete ne, pogotovo kad je reč o odnosima. Pričekajte i ne uskačite u sve ono što dolazi naglo.

Saveti za retrogradni Merkur

Merkur se seli nazad u Lava 9. septembra. Pridružuje se Rahuu i Suncu, što znači da se mogu javiti loše misli i smanjeno rasuđivanje. Ono što ćete reći ili napisati lako može biti pogrešno shvaćeno. Međutim, to je dobro vreme za učenje stranih jezika.

Evo nekoliko saveta za retrogradni Merkur:

– Ne potpisujte nikakve pravne ugovore.

– Budite oprezni kod novih partnerstava.

– Proverite sve pisane poruke i tekstove.

komp

– Zatražite potvrdu o isporuci važne e-pošte.

– Ne upuštajte se u verbalne svađe za moć nad svojom decom.

– Nervni sistem će biti osetljiviji pa se posebno preporučuju vežbe disanja, kao i masaža tela susamovim uljem.

– Ne donosite nikakve životne odluke u ovom trenutku.

Obratite posebnu pažnju na preciznost svojih misli, reči i dela od 30. avgusta do 2. septembra i od 19. do 24. septembra. Merkur se okreće direktno 22. septembra.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.