Govor tela
Govor tela

Govor tela vas otkriva: Zajednička fotografija može kriti u sebi razne tajne signale na koje verovatno nemate naviku da obraćate pažnju, koji vam u velikoj meri mogu pomoći da sagledate svoj odnos iz sasvim drugačije perspektive.

Ponekad je veoma očigledno i evidentno da par prolazi kroz loš period u vezi, a nekada je teško i samim partnerima da procene kakvo je zaista stanje, odnosno da li su zaista jedno za drugo, kada su u pitanju duže staze.

ŠTA GOVOR TELA NA VAŠOJ ZAJEDNIČKOJ FOTOGRAFIJI GOVORI O VAMA?

Naša podsvest funkcioniše na potpuno različitom nivou od naše svesti, te se u njoj mogu pronaći mnogi odgovori na naša pitanja.

reklame

Poznata autorka i seksualni terapeut Trejsi Koks tvrdi da stanje veze i privrženost partnera može da se proceni na veoma jednostavan način – posmatranjem zajedničke fotografije para.

Kako biste i sami ovo ispitali, te napravili lični eksperiment, brže bolje pronađite i odaberite fotografiju na kojoj ste zajedno sa vašim partnerom. Najbolje bi bilo da je slika što svežija kako biste imali što bolji uvid, a ukoliko ste duže u vezi, možete čak i uporediti stare fotografije sa novima, kako biste mogli posmatrati promene na fotografijama kroz vreme.

Obratite pažnju na facijalne ekspresije, kao i govor tela vas i vašeg partnera

Naravno, ukoliko se pronađete u nekoliko negativnih, navedenih znakova, to ne znači da je vaša veza osuđena na propast, već je možda je samo potrebno da se zapitate zbog čeka je tako, i razmislite u kom pravcu se vaša veza kreće.

Takođe, preporučuje se da ovo tumačite sa dozom subjektivnosti, jer ipak vi najbolje poznajete kako sebe, tako i svog partnera, te uzmite u obzir vaše lične grimase, pokrete, navike, preferencije ili bilo šta što može uticati na ishod fotografije.

Ne propustite: To je samo kres kombinacija: Zaboravi na romantiku, to je ipak samo seks

POZITIVNI ZNAKOVI GOVORA TELA NA ZAJEDNIČKOJ FOTOGRAFIJI:

1. Na slici, gledate se pravo u oči ili jedan od partnera sa osmehom gleda u pravcu objektiva kamere, dok drugi gleda u njegovom pravcu – takav pogled otkriva da nemate šta da skrivate, kao i jaku privrženost i emocije. Takođe, iskren osmeh je svima poznat pokazatelj zaljubljenosti, sreće i zadovoljstva.

Govor tela
Govor tela

2. Sedite partneru u krilu, partner sedi na stolici pored vas, ili stoji odmah iza/pored vas – ovo pokazuje da ne želite da budete fizički razdvojeni, te da je povezanost, prisnost i bliskost između vas veoma jaka.

3. Vaš torzo je ispravljen ukoliko se nalazite u zagrljaju ili ste prebacili ruku jedno preko drugog, ili oko partnerovog struka – ovo ukazuje na emocije, samopouzdanje i bliskost, dok je pogrbljivanje ili odaljivanje znak nesigurnosti, ili određene doze neprijatnosti, otkriva Trejsi Koks.

4. Vaše karlice su blizu. Što su vaši kukovi i karlice bliži, to je veća verovatnoća da vam je ova bliskost potpuno prirodna, kao i da se osećate prijatno i lagodno. Ovaj govor tela ukazuje na to da je između vas prisutna duboka intimnost, a da je seksualni život verovatno redovan, te da ste u tom pogledu ispunjeni.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...