kres kombinacija
kres kombinacija

To je samo kres kombinacija: Mnogi danas nisu spremni da se vežu, a ipak žele da zadovolje svoje potrebe za bliskijim fizičkim kontaktom. Ali, postoji veliki broj onih koji misle da je to jedino što im je potrebno, a onda shvate da su počeli da se zaljubljuju.

Kako postoji mogućnost da se kod druge osobe neće javiti ista osećanja, neretko se dešava da veliki broj muškaraca i žena iz ovakvih veza izađe povređen. Kako vam se to ne bi dogodilo, evo nekoliko korsinih saveta.

Dogovorite se sami sa sobom

Kako bi čitav ovaj plan funkcionisao, potrebno je da oboje imate na umu da se radi o vezi bez obaveza. Jer, ako se jedno od vas dvoje najpre složi da priroda vašeg odnosa bude takva, a zatim kasnije poželi i nešto više, postoje velike šanse da će biti povređen. Dakle, budite iskreni najpre prema sebi.

reklame

Ne ulazite u ovakvu vezu sa nekim u koga ste zaljubljeni nadajući se da će vam emocije biti uzvraćene. A zatim budite iskreni i prema drugoj strani, ne obmanjujte je ako primetite da ipak oseća nešto više prema vama, a ne možete da joj uzvratite istom merom.

Zaboravite na romantiku

Ako ste ustanovili da ni jedno ni drugo ne želite ništa više od pukog fizičkog kontakta, onda nikako ne praktikujte aktivnosti poput odlaska u bioskop, pozorište, duge šetnje držeći se pod ruku.

kres kombinacija
kres kombinacija

Ne kupujte poklone za Dan zaljubljenih, rođendane. A ako je potreba za ovakvima znacima pažnje jača od vas, onda se zapitajte da li od te osobe želite samo to ili ste ipak raspoloženi za nešto više, za nešto ozbiljnije.

Ne propustite: Nije ti rekao “VOLIM TE”, ali te voli: Možda te čak i obožava! Sada ćete saznati!

Ne budite ljubomorni

Ako niste par, onda ne dajite sebi za pravo da tražite od partnera sa kojim imate vezu bez obaveza da vam ispostavlja račune. Ako se viđa sa još nekim pored vas, ako mu tokom vaših viđanja stižu poruke ili prima pozive od osobe za koju verujete da je zaljubljen u nju, to ne bi trebalo da vas dotiče. Jer čim primetite znake ljubomore, onda je vrlo verovatno da ste počeli prema toj osobi da gajite osećanja.

U tom slučaju, ako primetite da druga strane ne želi ništa više od onoga što ste do tad imali, prekinite svaki kontakt kako ne biste bili povređeni.

Ne propustite: U vezi si sa SELJAČINOM: 7 stvari koje govore da ga boli dupe za tebe

Ne delite svoje tajne

Iako se odlično slažete u krevetu, uvek imajte na umu da vi niste par. Samim tim sa sexfriendom ne treba da delite bilo kakve tajne, jer one vas kao takve ipak zbližavaju i podižu vaš odnos na jedan znatno viši nivo.

Takođe imajte u vidu da ne možete imati potpuno poverenje u nekog ko od vas ne želi ništa više osim seksa. Samim tim nikako ne pristajte da snimate seks ma koliko vas to uzbuđivalo. Mnogi poznati i dan danas žale zbog toga.

navidiku.rs

loading...