Godišnja astroprognoza

Ovan

Dragi Ovnovi, i vi koji imate podznak u ovom vatrenom znaku, u 2016. godini vas očekuju dva značajna perioda: jedan, kada ćete moći da svoju sreću gradite u poslu do septembra, dok je Jupiter u Devici. Nakon toga, kada Jupiter uđe u Vagu, vaš izvor sreće dolazi preko drugih, kroz brak, udruživanje, saradnju, javnost, sudske procese, politiku ili preko različitih partnera, kako bračnog tako i poslovnog.

Ovo će nekim osobama sa podznakom u Ovnu doneti priliku da ukoliko su same uđu u brak. Povoljan period ili upoznavanje budućeg bračnog partnera, za početak nove veze ili braka je od 1. oktobra, kada je mlad Mesec u Vagi, te u narednih 6 dana, kada je Venera u Škorpiji u trigonu sa Neptunom u Ribama, donoseći mogućnost da ako verujete u ljubav i doživite ljubav, da se zaljubite, ili postoji čežnja za ljubavlju.

reklame

horoskop

S druge strane, 4, 5. i 10. oktobra se ovaj položaj nalazi u sekstilu sa Plutonom, podstičući ljubavne želje i strasti. Tih dana je i Mars u Jarcu u kvadratu sa Jupiterom i vi ćete biti spremni da se suočite, ili sukobite sa svim preprekama, ali i skloni da preterujete u svojim postupcima. Nemojte da užurbano reagujete, jer biste mogli negde da pogrešite. Važno je da uložite rad, trud i istrajnost u ostvarenju svojih ciljeva, jer ćete tako biti u stanju da ih tada i ostvarite. Jupiter u Vagi će vam tokom jeseni pomoći da nosite veći sklad, da poboljšate svoje odnose, a ako ste bili u svađi, moći ćete i da se pomirite. Biće više iskrenosti, sloge i mira u partnerskim odnosima.

Vaš vladar Mars će vam u periodu od 3. januara do 19. februara dok je u Škorpiji, doneti borbu u kojoj možete da pridobijete podršku od drugih na finansijskom planu, rešite pitanje kredita, neke donacije, ili poreza. Nekima će doneti pojačane strasti i mogućnost da svoju energiju ispoljavaju kroz naglašeni seksualni život. Nakon toga, Ovnove očekuje zastoj u nekim aktivnostima i smanjena energija u aprilu, posebno u periodu od 17. aprila do 29. juna kada će vaš vladar Mars biti retrogradan, najpre u Strelcu, zatim u Škorpiji. U Strelcu može nepovoljno delovati na putovanja u inostranstvo, poslove sa strancima, ili u studiranju. Od 26. maja biće opet u Škorpiji, retrogradan do pred kraj juna. Od 29. juna, vaš vladalac Mars kreće kreće direktno, da bi vas u julu opet podstakao da se aktivno zalažete za svoje ciljeve, te da budete dinamični ili ambiciozni od kraja septembra i tokom oktobra, boreći se za ostvarenje svojih ambicija ili životnih težnji dok bude bio u Jarcu. Mnogi od vas će kroz rad, veliku upornost, istrajnost i čvrstoću tokom oktobra napredovati na profesionalnom planu i izgraditi karijeru. Od 4. novembra Mars ulazi u Vodoliju i tu će vas podstaći ka timskom radu, borbi za reforme, ili novim aktivnostima, koje mogu biti usmerene na budućnost. Krajem novembra i početkom decembra vaš vladalac se nalazi u trigonu sa Jupiterom u Vagi, što donosi uspeh u timskom radu, ili grupnim aktivnostima, kao i u saradnji sa drugima. Povoljni su i dani oko 5, 6, 7. i 12. decembra kada je u sekstilu sa Uranom u Ovnu dobar za reforme, nove poduhvate ili izazove.

Uran će biti i dalje u vašem znaku donoseći iznenadne i brze promene, više uzbuđenja ili stres, u prvoj polovini 2016. godine. Budite spremni za njih, kako biste se brzo prilagodili i kako bi one bile podsticajne za vas. Težnja ka slobodi će biti sada nešto manje izražena, posebno što će vam sreća dolaziti kroz saradnju, udruživanje i partnerstvo. Međutim, to vam neće lako pasti u decembru, kada ćete imati veću potrebu za nezavisnošću. Ipak, zapamtite, udruživanjem i saradnjom ove godine imaćete više podrške od drugih, mnogo sreće, ali i novca i uspeha.

Ukoliko je Ovan vaš sunčani znak, mogućnost da prihvatite nove odgovornosti i napredujete predstoji osobama koje su rođene krajem marta i to u prvoj polovini aprila u 2016. godine, kada će Saturn u Strelcu biti u trigonu sa vašim Suncem. Aprilski Ovnovi rođeni između 6. i 12. aprila biće pod uticajem Urana, koji će im doneti promene, novine, više uzbuđenja, neočekivanih promena, koje je dobro da prihvate, jer se protiv njih ne može. Ovo je vreme reforme za vas. Budite hrabri, kao što jeste i svi izazovi koje život donosi su sada prilika da vaše vrline dođu do izražaja.

Ono što je važno za vas koji ste rođeni u periodu oko 4. aprila do 8. aprila je da ograničenja, pritisak, ili kontrolu od strane drugih koji vam donosi Pluton iz Jarca u kvadratu sa vašim Suncem što spremnije dočekate. Važno je da nešto završite ili nešto pustite da bi ste mogli da prihvatite novo, kada se staro završi. Ono što ne možete da promenite, da kontrolišite, najbolje ćete podneti ako mu se ne odupirete, jer vas to može samo iscrpeti. Zapamtite, vi možete puno sami, ali ove godine, od kraja avgusta drugi su tu vam olakšaju i da vam donesu sreću, te je važna saradnja sa drugima.

(nastavak horoskopa na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.