Šta žele devojke, a šta zrele žene

Htela bi da ga istreseš iz gaća čim te vidi i da ljubi zemlju po kojoj hodaš a umesto toga ti kaže:”Batice, ‘ajde dođi na pivo da izblejimo”. Ali to uopšte nije tako strašno ko što na prvi pogled deluje.

 

 

reklame

Niko ne zna muke devojačke i paklene planove kad poželi da osvoji onoga ko joj se sviđa. A muka je još veća kad je reč o nekom ko na tebe gleda maltene ko na sestru, a ti za njim sečeš vene. Dođe ti da se rokneš jer misliš da si u bezazlenoj situaciji. Ali ti to možeš da preokreneš u svoju korist, samo još nisi svesna …

Otvara se ko bukvar iz kog su bar 3 generacije učile 

Svi imaju trip da se pred onim ko im se sviđa prikazuju u najlepšem svetlu, pa često foliraju da su nešto što nisu. Ovako možeš da saznaš i kako mu rade organi za varenje, i šta je sinoć jeo, kako se smorio jer je pao tiket zbog prokletog Arsenala i da onaj duks koji obožavaš nosi dan peti iako je na njemu fleka od senfa. Možeš da saznaš i mnoge njegove stavove o životu i da shvatiš kako zaista razmišlja. Umesto da ga gledaš ko zaljubljeno tele, načulji uši, ko zna koje sve još korisne informacije možeš da dobiješ. Možda one učvrste tvoj naum da ga osvojiš po svaku cenu, a možda i shvatiš na kraju da on nije ono što si mislila pa se vratiš starom dobrom druženju bez skrivenih namera.

 

Mica slatka, kako je on samo duhovit!
Mica slatka, kako je on samo duhovit!
loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.