Iako žene uvek moraju da budu savršene i rade sve kako treba, postoje i neke stvari koje nerviraju muškarce i koje smatraju potpuno odvratnim.

zena

1.Kada se napiju

Žena koja se napila u nekom klubu ili večeri je nešto užasno neprivlačno. I same možete da dođete do zaključka, ako ste ikada videle ženu ili mlađu devojku koja se napila, da taj prizor ne izgleda uopšte lepo. Naročito ako je u štiklama, pa ne može da hoda i stalno pada. Totalno razumemo u ovom slučaju muškarce.

reklame

2.Kada su glasne

Glasne žene su iritantne, pogotovo kada im viču na uvo ili preko telefona. Zamislite sebe kako ste u istoj prostoriji sa ženom koja ima PMS i promene raspoloženja – zvuči kao loša ideja, zar ne?

3.Kada su negativne

Negativnost ili pesimičnost su neprivlačne uvek, nebitno kog ste pola, ali iz nekog nepoznatog razloga žene su uvek negativnije nego muškarci. Tako da zapamtite, kada je žena “hejter” i priča samo u negativnom kontekstu – nije privlačna.

4.Kada su nestrpljive

Sve znamo da smo ponekad jako nestrpljive, ali neke znaju i da budu ekstremne. Od ponavljanja pet puta da treba da budete u restoranu do vikanja na vas jer vam je trebalo pet minuta duže da se spremite. Nestrpljive žene nisu uopšte slatke.

O ovim stvarima SVI LAŽEMO na društvenim mrežama

5.Kada se ponašaju kao da su tinejdžerke

Zamislite scenu: žena sedi na kauču, a subota je uveče i samo priča o tome kako jedva čeka da ode na žurku i da se napije onako baš – to baš i nije lepo, zar ne? U redu je da budete uzbuđene, ali previše uzbuđenja može da vas učini da izgledate kao tinejdžerka koja jedva čeka da ode na svoju prvu žurku.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.