Dnevni horoskop za 5. oktobar 2018

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2018: Ovan uporan, Bik suzdržan, Blizanci požrtvovani, Raku problemi na ljubavnom planu, Lav arogantan, Devica pod jakim stresom, Vaga udara čežnju, Škorpiji zanimljiv izazov, Strelac nervozan, Jarac pasivan, Vodolija u depresiji, a Ribama afera na poslu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 05.10.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Nećete odustati od ideje od ranije sve dok budete išli u pravcu, kojim ste pošli. Ukoliko je potrebno ulaganje bićete otvoreni i na tom segmentu.

reklame

Ljubav

Kada su u pitanju zavođenja ne odustajte od ideje, koja vam se protežira već neko vreme I na koju možete da računate kao na dobitnu kombibaciju. Jedan Lav vas obožava.

Zdravlje

Nemate tegobe.

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2018

BIK

Posao

Vaša želja je da uspete na onom planu na kome radite od ranije i nije vam loša finansijska situacija iz prostog razloga, jer ste upućeni u sitne detalje vašeg posla.

Ljubav

Budite obazrivi u razgovori sa osobom na koju često mislite. Niste loše raspoloženi, ali se ustručavajte, kada su određeni detalji u pitanju.

Zdravlje

Povedite računa o vratnom delu.

BLIZANCI

Posao

Požrtvovanost koju imate je na nivou i saradnici žele da vam izađu u susret, kako bi priveli svoje poslovne ideje kraju. Ukoliko bude potreban prekovremeni rad nećete se lišiti ni te ideje.

Ljubav

Isuviše ste požrtvovani za svog partnera, ali sa druge strane i dovoljno otvoreni za još nekoga. Nećete imati loše aspekte u svakom slučaju.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

loading...