Zašto tele blene u šarena vrata, miš beli sreću deli, a letva je pijana? - Narodne izreke i njihova značenja

1. Kreten je (očigledno)

Nažalost, nekada je ovo naprosto jedini odgovor. Većina likova nisu loši, ali ima onih koji jesu. Ako si i dalje zbunjena jer je loš prema tebi, a tako je super postoji objašnjenje. On je možda super i itekako ume da bude divan, samo bira da se tako ne ponaša. Svi mi imamo određenu dozu ega, ali ne iskaljujemo komplekse na onima do kojih nam je stalo. Ako te se seti samo zbog seksa ili kada mu je dosadno i ne naziva te svojom devojkom – šutni ga što dalje od sebe. Tamo gde mu je i mesto.

SVAKA ŽENA JE ZLA: 13 znakova da si prava veštica

 

reklame

2. Ne zna gde će pre

Čini ti se da si mu jedina dok ste zajedno, ali nikako da raščistite da li ste u vezi ili se samo povremeno viđate. Fejsbuk, Tinder, klubovi, žurke, toliko mogućnosti i potencijalnih partnera upoznajemo da je sve teže skrasiti se. Nova poznanstva i dejtovi su na jedan klik od nas. Niko neće da se zadovolji onim što ima, a često mašta o onom nedostižnom. Neće da te nazove svojom devojkom jer ima još neke u igri.

 

3. Tik – tak

Sviđaš mu se, ali ne dovoljno da prelomi. Možda je skoro izašao iz duge veze, možda generalno nije tip koji voli obaveze. A možda i ne želi da ih ima, ni sa tobom, niti sa bilo kojom. Šta god da je u pitanju, ne zaleći se. Neka vreme presudi. Ako ste zajedno sve duže i duže, a on je i dalje neodlučan, dobro se zapitaj koliko si svoje mladosti spremna da potrošiš na čekanje.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.