Lekcije koje se moraju znati do tridesete

Požuda nije ljubav

Postoji velika razlika između požude i pravih osećanja i treba nam vremena kako bismo naučili da razlikujemo jedno od drugog. Postoje muškarci koji će vam biti privlačni isključivo zbog hemije, iako možda uopšte niste kompatibilni. Nije ni to loše, samo morate paziti da ne uđete u vezu s nekim ko vam ne odgovara, jer ste ubeđeni da je hemija dovoljna.

DEČKO TI JE GOVNO OD ČOVEKA: Ako ovo trpiš u vezi, nisi normalna svega mi!

Nemojte pretpostavljati

To je lekcija koju naučimo na teži način. Veliki broj žena misli da će muškarac s kojim spavaju automatski postati njihov dečko, što u većini slučajeva nije ni blizu istini. Žene se vežu mnogo brže od muškaraca, pa tako nije neuobičajeno da je žena u potpunosti zaljubljena, dok muškarac još razmišlja o opcijama. Samo zato što je skinuo pantalone, ne znači da ste u vezi.

reklame

Male sise, veliki mozak: Naučnici potvrdili da žene sa malim grudima imaju veću inteligenciju

Nemojte pričati o bivšima

Greška koju često pravimo, jer želimo da budemo otvorene i iskrene. Nijednog muškarca ne zanima ko je vaš bivši i zbog čega ste raskinuli, a pogotovo ga ne zanimaju problemi koje ste imali. Ako ste u novoj vezi, ne morate glumiti da vam je novi dečko ujedno i prvi, ali nemojte ga ni previše informisati o onom starom.

Verujte intuiciji

Na početku se uvek upali malo crveno svetlo koje nam govori da nešto možda nije u redu, a većina nas odluči da ga ignoriše, posebno u dvadesetim. Ne kažemo da morate odbijati svakog dečka koji ima neku manu, ali ako vam se od starta čini da nešto ne štima, verovatno ćete na kraju videti da ste bili u pravu. Verujte sebi kada osetite da neko nije dobar za vas, ali verujte sebi i kada vam se dopadne tip koji vam se inače ne bi dopao.

 

 

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.