OVAKVA ŽENA ZASLUŽUJE LJUBAV I POŠTOVANJE: Znam da se zauzmem za sebe, ne možeš da me kontrolišeš ali želim da voliš sebe onoliko koliko te ja volim

0
480
iskrena devojka
loading...

Ja sam tip žene koja će te voleti, ali samo kada budem spremna. Ja nisam žena koja čeka sedeći i skače pred prvu osobu koja mi pokaže da je zainteresovana. Ja nisam tip žene koja naokolo traži ljubav. Ja nisam žena koja se boji da bude sama.

 

 

Ja sam žena koja će voleti svakim komadićem srca kada sretnem pravu osobu. Ja sam žena koja će o tebi da brine, da te iznenadi, da bude dobra prema tebi i da ti da do znanja koliko mi značiš.

Ja sam žena koja uvek želi još snažnije da voli. Želim da znam tvoju snagu i tvoje slabosti. Želim da znam koji ti je najdraži način da provedeš nedeljno poslepodne i šta voliš da radiš kada napolju grmi. Želim da znam o tvom detinjstvu i kako je prošlost uticala na osobu koja si danas. Ja sam tip žene koja želi da zna i najmanju stvar o tebi, tako da mogu da volim svaki krhki deo tebe.

par

Ali isto tako, ja sam žena koja se zna zauzeti za sebe, svaki put. Neću dozvoliti da me maltretiraš. Neću dozvoliti da me gaziš. Znam koliko vredim i želim da se tako prema meni i ponašaš. Neću ti dozvoliti da mi govoriš šta smem, a šta ne smem da radim.

Ja sam tip žene koji ne voli bilo šta ili bilo koga ko pokušava da me kontroliše ili omalovažava. Neću ti dopustiti da pokušavaš da sakriješ moju pravu ličnost pred tvojim prijateljima ili šefovima. Ja nisam žena koja živi u tvojoj senci. Ja nisam žena koja će se povući i gledati kako ti sve radiš. Biću uz tebe, sedećemo rame uz rame. Želim da sedim pored tebe. Želim da hodam s tobom kroz svaki korak u ovome svetu dok se držimo za ruke.

Pročitajte i  Za sve singl devojke preko 30: 6 najboljih saveta kako da pronađeš sreću i ljubav u životu

Uvek ću biti uz tebe kada postane teško. Biću ti podrška kada ne znaš hoćeš li izdržati sve izazove života. Ja sam tip žene u koju nikad nećeš sumnjati hoće li biti uvek na tvojoj strani.

TVRD U GLAVI, MEKAN U GAĆAMA: Ovo RETKOJEPCI najviše zameraju ženama

Ja sam takođe žena koja će te gurati napred. Koja će ti pomoći da budeš najbolja verzija sebe, da iskoristiš sav svoj potencijal. Neću ti dozvoliti da gledaš sa strane kako život prolazi bez da si ga u potpunosti okusio. Želim da znaš koliko si snažan, koliko si predivan. Želim da voliš sebe onoliko koliko te ja volim. Ja sam tip žene koji ćete naterati na nove izazove. Želim da se suočiš sa svojim strahovima, a ja ću biti uz tebe celo vreme jer znam šta može proizaći kada gledaš strah ravno u oči i polako ga pobeđuješ.

Ja sam tip žene koji će uvek biti iskrena “ja”. Ja sam žena koja se neće menjati kako bi ugađala drugima. Ja nisam žena koja će da nosi lažni osmeh kada me nešto izjeda. Ja sam žena koja će ti to reći i koja želi s tobom sve da izgladi.

par

Najvažnije, ja sam žena koja će te voleti srcem, dušom i telom, ali samo ako to zaslužuješ.

Ja sam takva žena.

zdravaisretna.hr

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 15 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.