Karijera

Privrednici ne treba da pokušaju da nametnu svoje ideje preko svojih saradnika. Oni treba da srede stvari u saradnji sa svojim zaposlenima tokom godine. Poslovni ljudi treba da poboljšaju svoje veštine kroz unapređenje znanja pohađanjem kurseva. U periodu od aprila do septembra 2016. godine, ukazuju se šanse za promocije i poslovna putovanja.

Finansije

Vi ćete prevazići vaše monetarne probleme sa poverenjem i vaše finansijske sposobnosti će vam pomoći da upravljate svojim finansijama. Od juna 2016. godine pa nadalje bićete u dobrom stanju što se tiče finansijskog pitanja i imaćete dovoljno novca da investirate u hartije od vrednosti. U 2016. finansijski stručnjaci mogu da vam pomognu u slučaju problema.

reklame

 

Tranzitna Venera u Škorpiji od 6. do 31. decembra 2015. godine vodim te u Sebe

 

Zdravlje

Vaša vitalnost će biti dobra do juna 2016. i trebate biti oprezni da je očuvate tako što ćete ograničiti svoje aktivnosti. U suprotnom vaše zdravlje će postati delikatno u drugoj polovini 2016. godine. Ishrana igra važnu ulogu u očuvanju vaše fizičke kondicije. Vaša vera u vas same će vas izvući iz zdravstvenih problema i neće biti razlog a za zabrinutost.

Porodica

Budite sigurni da ponudite vašim roditeljima emocionalnu podršku koja im je potrebna. Zaboravite sve razlike iz prošlosti i krećite se napred u životu.

conopljanews.net

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.