2016. OGROMNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE! Komplet prilike i sudbina na dlanu
2016. OGROMNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE! Komplet prilike i sudbina na dlanu

2016. Ogromni godišnji horoskop za škorpije savetuje da donesete važne odluke nakon odgovarajuće analize. Poboljšanje životnog stila će zahtevati naporan rad i više vremena u 2016. Možete se opustiti, Saturn je napustio vaš znak  još u decembru 2015, tako da će učiniti da osećate neku vrstu oslobađanja, vaš duh će biti veći i vaš nivo fizičke energije će rasti svakim danom.

Život će izgledati lepše za vas i vaše namere da se ostvarivati mnogo lakše. 2016 će ​​biti odlična godina za vas na profesionalnom nivou: Jupiter će ostati u Škorpiji do avgusta, a to će vam doneti mnogo prestiža i uspeha. Njegov položaj će vam dati realne šanse i mogućnosti za razvoj i on će vas voditi ka vašoj promociji, prosperitetu i počastima. Ostavljajući znak Škorpije, Saturn će ući u Dom novca i tu će ostati do decembra 2017. godine. Ova pozicija daje vam mogućnost da ovo bude finansijski profitabilna godina piše conopljanews.net.

 

reklame
2016. OGROMNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE! Komplet prilike i sudbina na dlanu
2016. OGROMNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE! Komplet prilike i sudbina na dlanu

 

Vi ste dobar i organizovan planer i koristite svoje kvalitete za finansije, koji bi mogli da vam donosu dodatne prihode i koji mogu doprineti konsolidaciji vašeg ličnog bogatstva. Drugi važan aspekt je da će se u 2016. vaše zdravlje poboljšati. Vi ćete naći neočekivane rešenja ako patite od nekih bolesti i možete napraviti korisnih promena u načinu života ako zaista to želite. Tokom ove godine, vi ćete uspeti da budete opušteniji nego ste ikada bili i to će učiniti da se osećate mnogo bolje. Kod kuće, atmosfera je mirna i topla i ako imate decu, oni će biti vaš glavni razlog za zadovoljstvo i ponos. Što se tiče vaših ličnih odnosa, bićete biše zbunjeni i uzbuđeni nego što ste bili u poslednjih nekoliko godina. Pokušajte da odvojite dovoljno vremena kada trebate da donesete neku bitnu odluku, da bi bili sigurni na kraju da ste napravili pravi izbor.

Ljubav

– Biće značajne promene u vašem ljubavnom životu između februara i maja 2016. godine za Škorpiona. Morate da preuzmete odgovornost za novonastalu situaciju. Morate biti strpljivi u drugoj polovini 2016. godine, ali držite se Vaših ideja. Ljubav će biti strastvena i ljubavno stimulišuća tokom godine…

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.