Povremeno ćete sumnjati da niste dovoljno voljeni, povremeno ćete misliti da se partner okrenuo ka nekom drugom, a sigurno je da ćete I vi imati svoja bekstva u flertovanja I malo tajne komunikacije da biste se oraspoložili I podigli, predviđa godišnji horoskop za ribe. Promene na bolje će nastupiti u poslednjim mesecima godine I držim vam palčeve da vaši odnosi izdrže provere koje ova godina donosi. Oni koji su slobodni mogu imati velike emotivne zanose I fatalna zaljubljivanja, čiji ishod baš I neće biti najsretniji. Oktobar mesec će vam doneti ipak “nadoknadu” za sve promašaje I osobu koju je vredelo čekati.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE
GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE

Posao

U poslovnom segmentu su dosta bolje okolnosti nego u ljubavnom životu. Najvažnija će vam biti finansijska sigurnost I jaki prilivi, a toga će itekako biti. Neka vas makar pare hoće…Doduše, u prvim mesecima ove godine ćete I kroz neka neisplativa ulaganja uspeti da ostanete bez dela novca, ali ćete to brzo uspeti da nadoknadite, poručuje godišnji horoskop za ribe. Poslovne saradnje su prikazane kao stabilne, a obradovaće vas I što će vam se neki stari klijenti I poslovni partneri ponovo obratiti I napraviti dogovor sa vama.

reklame

I privatnici, ali I oni koji rade za drugog moći će da se pohvale napredovanjem, koje će doduše ići postepeno, ali vi ste na prava priznanja naučili da čekate. Baš ta priznanja I unapređenja idu od jeseni I period do kraja godine može vam doneti više nego bilo šta čemu ste se nadali.

horoskop -
GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE

Kroz neke dogovore I malo rizika dodatno ćete popuniti svoj novčanik I kućni budžet. Saradnje sa strancima I drugim prostorima aktuelne tokom cele 2016-e. Kolegijalni odnosi će biti dobri I na ljude sa kojima radite možete da se oslonite.

Zdravlje

Koliko god se trudili da vodite računa o sebi, u prvom delu godine imate jedan kompleksniji zdravstveni pad. Ne samo da će imunitet biti slab, pa ćete lako podlegati svim sezonskim bolestima I virusima, već ćete imati problema I sa kičmom, nogama, venama. U drugom delu godine bolja situacija, poručuje godišnji horoskop za ribe.

 

b92.net

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.