DRŽANJE TELA

Da bi vam dokazao da je vredan pokušaja, držaće se uspravno. I ne samo da će se pravilno držati, već će pokazivati raskoš svih svojih mišića u nadi da ćete primetiti koliko je muževan i jak.

OCENJIVANJE

Ukoliko vam se učini da kruži očima po vašem telu i da vas procenjuje, verovatno je tako. Ali to takođe može da bude znak da mu se dopadate. Gledanjem vam daje do znanja da ste mu privlačni. I ne brinite, već vas je procenio čim ste ušli u prostoriju, a sada samo želi da vam da do znanja da je tu, ako vi to želite.

reklame

SA TOBOM SAM ŽELELA DA OSTARIM: Pismo momku koji mi je slomio srce

POKAZUJE NA MUŠKOST

Ima li direktnijeg načina da vam pokaže interesovanje nego da raširi noge dok sedi nasuprot vas?

DRŽI RUKE NA KUKOVIMA

Dok žene gestikuliraju rukama i opet nesvesno pokazuju na delove tela za koje bi htele da ih muškarac dodiruje, muške ruke na bokovima mogu da odaju isto. Ako u razgovoru drži ruke na bokovima, a prsti su mu usmereni prema dole, odnosno genitalijama, zapravo vam pokazuje gde želi da ga dirate.

DODIRUJE LICE DOK VAS GLEDA

Ako ste se upustili u konverzaciju i razgovarate već neko vreme, njegovo dodirivanje lica, dok vas gleda i sluša, je znak da se zagrejao. Koža postaje osetljivija kad se uzbudimo pa imamo potrebu da dotaknemo, na primer, svoje usne u nadi da će druga strana to primetiti to i poljubiti nas.

Ljubav za sva vremena

IGRA SE ČAŠOM

U ruci drži čašu s pićem, vrti je, pomiče – ukratko igra se dok razgovara s vama. To je znak male nervoze, ali i znak da želi nešto više.

PRIMIČE VAM SE

Sedite za stolom, a on nesvesno seda na ivici da bi vam bio bliže. Ako stavi nogu preko noge, vrh će verovatno biti uperen prema vama.

NEŽAN JE I PAŽLJIV

Džentlmenski odnos muškarca prema ženi takođe je jasan znak privlačnosti. Tako će vam, na primer, sam ponuditi svoju jaknu ako primeti da vam je hladno.

 

 

telegraf.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.