Ovi pokazatelji pomoći će vam da otkrijte da li ste spremni za svadbena zvona!

Sklapanje braka nije ‘dečja igra’. Psiholozi savetuju da u ovu zajednicu stupite tek onda kad ste sigurni u sebe, svog partnera i osećanja, odnosno kad ste zajednički ustanovili da delite slične planove, želje i ciljeve.

10 znakova da ste spremni za brak:

reklame

10 znakova da ste spremni ta brak
ASTRO SVADBA: Kako da ulovite muža prema horoskopu?

  1. Osećate se dobro u svojoj koži kao pojedinac, a ne samo u odnosu s vašim partnerom. Da prekinete sutra vezu, bili bi ste tužni, ali bi ste se “dočekali na noge”.
  2. Slušate priče svojih prijatelja o neobuzdanim izlascima, i drago vam je što niste “na tržištu”.
  3. Znate da je izgled prolazna stvar. Važniji su vam stavovi vašeg partnera o ozbiljnim životnim stvarima, nego kako izgleda, da li ima neki kilogram viška, i da li nosi dizajnerske brendove.
  4. On nije jedina važna osoba u vašem životu. Imate prijatelje mimo partnera s kojima delite svoju radost i tugu, i na koje se možete osloniti.
  5. Kada razmišljate o budućnosti, vaš partner je deo tih planova.
  6. Bez problema pričate o finansijama i nemate problema s plaćanjem računa kad vas on izvede negde.
  7. Vaše su emocije čvrsto povezane s vašim partnerom: ne možete biti srećni ako je on utučen ili ga nešto muči, ali vrlo lako postajete raspoloženi ako je on srećan.
  8. Prestali ste da analizirate njegovo ponašanje do najsitnijih detalja, ne tražite tajno značenje njegovih SMS poruka, i uvereni ste da vas voli.
  9. Podelili ste s njim većinu tajni, izložili ste se njegovoj kritici – i otkrili da pred njim ne morate da glumite. On nikad neće iskoristiti vašu ranjivost.
  10. Pričali ste s partnerom o venčanju i deci, i vaša se mišljenja o obe teme podudaraju.

SVADBA U JUžnU SrBiju: Svadbene provale i po neki vidoje (VIDEO)

cosmopolitan.rs

loading...