Znaš da nije dobar za tebe a ipak ostaješ sa njim: 10 razloga zašto su mangupi i barabe pogubni za ženski rod
Foto: Freepik.es

Loši momci nisu dobri za vas. Problem je u tome što ljubavna romansa s njima može biti zabavna, ali oni su kao brza hrana – dobri su za brz zalogaj, ali su dugoročno loši za zdravlje

Zgodni su, zabavni, s njima nikad ne znate na čemu ste i vrteće vas “oko malog prsta”, a vama će to zapravo biti jako zanimljivo. Ali dugoročno, ostanete li s njim, riskirate epohalan slom srca i trebaće vam dosta vremena da se oporavite.

Ako niste sigurni je li on dobar ili zločest, proverite ovih 9 znakova:

1. Ne ispunjava ‘obećanja’

reklame

Loši momci kažu da će vas nazvati ili da ćete se videti, ali kad dođe vreme da ispune ‘obećano’, oni zakažu. Često vam naknadno izmisle loš izgovor, ali nekako uspeju da se iskupe dovoljno samo da drugi put izađete s njim.

Ako mu prigovorite za to, on se jedva izvini za to ili se ponaša kao da dramite ni zbog čega.

2. On je vuk samotnjak

Niste upoznale njegove prijatelje ili porodicu i izgleda da ni nećete. U stvari, ne priča puno o ljudima s kojima se druži. Kad ga pitate za porodicu, on priča površno i menja temu.

3. Nikad ne znate na čemu ste

Na čelu bi trebalo da mu piše ‘toplo-hladno’. Ne možete predvideti njegovo ponašanje – u jednom trenutku ste u krevetu, a u drugom se pitate je li u potpunosti nestao.

Ne možete da ‘provalite’ šta se odvija između vas dvoje jer menja svoje ponašanje. Često razgovarate s prijateljicama do kasno u noć, pokušavajući da analizirate njegovo ponašanje.

Znaš da nije dobar za tebe a ipak ostaješ sa njim: 10 razloga zašto su mangupi i barabe pogubni za ženski rod
Znaš da nije dobar za tebe a ipak ostaješ sa njim: 10 razloga zašto su mangupi i barabe pogubni za ženski rod

4. Čini se da ga prati gomila žena

Čak i ako nikada niste videli ili upoznali te žene, to jednostavno možete da osetite. Kad ste u njegovoj blizini, čini se da ga zanimate, ali vam nešto u vezi njega daje osećaj da druge žene čekaju u redu. Možda vam namerno ostavlja takav utisak, a možda je to nešto što slutite.

5. Ima puno ‘prtljaga’

Zlostavljanje u detinjstvu? Da. Užasna prošla veza? Da. Tužne priče o tome kako ga ‘pogrešno shvataju’? Da.

Loši momci vam često stvaraju osećaj da biste mogli da im se približite kada bi svojom ljubavi uspeli da ‘popravite’ njihove probleme i oterati bol. Bez obzira je li bol stvarna ili ne, to je vešta tehnika, jer vas on ‘tera’ da se sažalite i ostanete s njim pa da ima izgovor za svoje loše ponašanje. Ako je previše ‘hladan’ zbog poslednje veze da bi vas nazvao ili ispunio planove koje ste napravili, možda ste se zakačili za lošeg dečka.

6. ‘Alergičan’ je na planiranje

Zločesti dečko čeka ‘bolju ponudu’ kada su u pitanju planovi, zato želi da se unapred dogovori. Ne zakazuje sastanke jer mu to ostavlja otvorene mogućnosti ako ne želi da vas vidi ili ako upozna nekog novog. Radije će vas iznenaditi kad će mu bude bilo do toga.

loading...