7. Predlaže puno ‘druženja’

Recimo da dejtovi nisu nešto što ga zanima. Radije će vam predložiti da se ‘družite’ kod njega ili kod vas, kako bi što manje finansijski ulagao i imao što manje formalnosti i obaveza prema vama. Takođe mu je lakše da vas skine kod kuće dok gledate film nego na večeri u restoranu.

8. Reći će vam da je previše oštećen/zauzet/povređen za vezu

Loši momci su neprestano u sukobu s vezama. Ponavljaće kako jednostavno ‘nije za vezu’, ali će nastaviti da vas zove i ispituje da izlazite s njim. Klasičan slučaj u kojem radi jedno, a govori drugo.

reklame

Učiniće da se osećate kao da ste jedina devojka za njega, ali i dalje će govoriti da je u prošloj vezi bio ‘previše povređen’ da bi započeo novu. Kad vam neko kaže da ne želi vezu s vama, verujte mu i pobegnite.

9. Sebičan je i ravnodušan

Ni u jednom trenutku nemate osećaj da stavlja vaše potrebe pre svojih. Sebičan je i ravnodušan prema vašim osećanjima.

Kad vas uzruja njegovo nepredvidljivo ponašanje ili bilo šta drugo, on jednostavno pređe preko toga. Čini se da ga ne dotiče što ste uzrujani zbog njega ili da je on odgovoran za problem.

10. Razlog zbog kojeg ostajete…

Loši momci su profesionalci u krevetu, što je ogroman razlog zašto žene ‘zagrizu udicu’. Dobar seks nije znak da je dečko zločest, ali seksualna čarolija u kombinaciji s ostalim znakovima s popisa mogla bi da vam signalizira da ste se ‘zapalili’ za zločestog dečka, piše YourTango.

24sata.hr 

loading...