Znakovi koji pokazuju da te voli
Znakovi koji pokazuju da te voli

Znakovi koji pokazuju da te voli: Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji gde niste bili potpuno sigurni da li vas muškarac do kojeg vam je stalo voli ili ne. Postoje određeni znakovi i signali koje primećujete, ali on nikako da napravi prvi potez i potpuno ignoriše ili izbegava bilo kakav razgovor na ovu temu.

Ovo uglavnom dovede do toga da se na kraju pitamo kako se ponaša muškarac kad voli a krije i da li smo možda pogrešno protumačili ove znakove i kreirali ovu ljubav samo u svojoj glavi. Pitamo se zašto nikako ništa da uradi po tom pitanju, da li se možda plaši odbijanja, da li mu se ne dopadamo ili da jednostavno možda još uvek nije spreman za nešto više od prijateljstva.

U svakom slučaju, to nas izluđuje. Ipak, itekako postoje znakovi koji pokazuju da je muškarac zaljubljen u vas i da vas voli, ali da on to samo vešto krije. A znate li šta je najbolji deo? Toliko ih je lako uočiti kad znate šta zapravo tražite, te ćete se zapitati zašto on uopšte i pokušava da sakrije svoje emocije.

Znakovi koji pokazuju da te voli: KAKO SE PONAŠA MUŠKARAC KAD VOLI A KRIJE?

KAKO I ZBOG ČEGA MUŠKARAC KRIJE SVOJE EMOCIJE?

reklame

Muškarci su, poput žena, takođe kompleksna bića i primenjivaće mnoge taktike kada je u pitanju osvajanje žene za koju su zainteresovani. Ironično, neke od ovih „taktika“ mogu čak odavati potpuno suprotan utisak, od onoga što se zaista dešava iza kulisa.

Ne propustite: Voli me, ne voli me: Tajni znakovi da mu se dopadaš

Neki muškarci primenjuju razne tehnike zavođenja, koje često imaju kontra-efekat, jer misle da će na taj način vremenom doći do ozbiljnije podloge, odnosno veze. Neki muškarci vode se parolom „praviću se da sam joj samo prijatelj“, kako bi ih žena vremenom upoznala i zavolela, i nadaju se da će prijateljstvo u nekom momentu magično prerasti u ljubav, iako ništa ne rade po tom pitanju.

Drugi se vode potpuno suprotnom taktikom, kada se pretvaraju kao da ih je teško ili čak nemoguće osvojiti, čak i do te mere da glume da nisu uopšte zainteresovani, iako je zapravo veza sa vama ono za čime najviše žude. Zvuči suludo, znam, ali mnogo muškaraca ovo radi.

Znakovi koji pokazuju da te voli
Znakovi koji pokazuju da te voli

Neki muškarci jednostavno se boje da ih ne odbijete i ostaće na distanci upravo iz ovog straha. Neki će biti ubeđeni da nisu vaš tip i da vam se ne dopadaju, iako vi možda otvoreno dajete signale da ste zainteresovani, koje on ne primećuje. Sve u svemu, neke muškarce teško je razumeti i pročitatii, skoro kao i neke Ajnštajnove teorije. Stoga, pripremili smo za vas 6 znakova pomoću kojih možete lako prepoznati kako se ponaša kad muškarac voli a krije.

POKUŠAVA DA VAS IMPRESIONIRA

Šta god da vam treba, on to može da učini za vas u bilo koje doba dana ili noći. Treba vam neko da vas zaštiti? On je tu. Potreban vam je neko da vam pomogne oko kvara u kući? On će odmah skoknuti do vas i popraviti vam slavinu. Na svu svoju tajnovitost, on želi da vam pokaže da je vešt i da je vrlo korisno imati ga u svojoj blizini.

Takođe, on će sam podeliti sa vama svoje uspehe, borbe i dostignuća, ukazujući vam na to koliko je snalažljiv i pametan. Ne mojte ovo pomešati sa narcisoidnim tipom ličnosti, jer će narcisi uvek samo govoriti o sebi i tome koliko su najbolji u svemu – drugim rečima veličati se bez realnog pokrića. Ipak, čovek koji vredi pokazaće vam da se borio i da možda postoje bolji od njega, ali da je on pravi za vas, a tu je i da to dokaže.

Ne propustite: Glumi prijatelja, a prso je za tobom: 8 znakova da on želi nešto više

NIKADA VAS NE ODBIJA

Šta god da imate na umu, on je raspoložen za to. Isprazni svoj raspored i uvek nađe način da napravi vremena za vas. Kad muškarac voli a krije, neće izmišljati razne izgovore kako bi se izvukao, čak i ako ima dobar razlog da otkaže. Želeće da iskoristi svaku priliku da bude u vašoj blizini.

Čak i ako je zaista toliko zauzet, ponudiće vam nešto drugo što biste mogli učiniti zajedno, neki drugi put. Jednostavno znate da možete računati na njega, kada god da ga pozovete. Male stvari poput ovih su obično najočigledniji znakovi koji pokazuju da zapravo gaji ozbiljne emocije prema vama.

nastavak na sledećoj strani

loading...