Znakovi koji najavljuju karmičku ljubav

Karmičke veze dodju kada ih najmanje očekujemo. Obično nas nečemu nauče, pokažu nam put kojim treba da idemo, kroz njih vraćamo neke karmičke dugove, a često nam donesu i srodnu dušu, karmičku ljubav posle koje ništa nije isto.

Obratite pažnju na ove pojave, to su jasni znaci da je karmička ljubav odmah iza ugla.

Slučajni susreti

Koliko puta vam se desilo da tek tako počnete da srećete jednu te istu osobu na različitim mestima.

reklame

Ljubavni ultimatumi

Srećete se u kraju, u bioskopu, u parku, na poslu, čak i u drugom gradu. Prosto vam dođe neprijatno, ne znate da li da počnete da joj se javljate ili ne. Prođe vam kroz glavu ponekad da vas ta osoba uhodi. Ne, to vam je jasan znak da je karma odlučila da vas sa tom osobom poveže na neki način, pa vam ukršta puteve ne bi li se na nekom susretu prepoznali.

Idealan partner po horoskopu: Sa ovim znakom se slažete do smrti

Posle izvesnog broja susreta, velika je verovatnoća da ćete ostvariti i kontakt. Zavisno od toga koju vam je lekciju karma spremila, rodiće se ljubav ili će baš ta osoba da vas usmeri na pravi put da je pronađete.

Testirajte svoju vezu

Dug period samoće

Dugo ste sami i pitate se da li je problem u vama.
Čini vam se da vas bije maler, da niste sposobni da sretnete nekog ko bi vam zaokupio pažnju. Šta god da probate izjalovi se. Muškarci kao da beže od vas, potpuno ste neprimetni i šta god da uradite, sve je gore. Neće pa meće.

Verujte, niko vas nije urekao, to vas karma priprema za turbulentan period koji sledi.

Znate kako kažu, posle kiše dođe sunce, pa vama neće doći sunce već tropska vrelina koja će vaš život promeniti iz korena kad se najmanje nadate.

Zašto muškarci biraju OPASNICE

Imaš utisak da ga već poznaješ

Od prvog momenta kad ga vidite čini vam se da ga poznajete već godinama. Sve vam je nekako prirodno, normalno. Sa njim se osećate sigurno i neobjašnjivo mirno.

Čini vam se da je sve baš onako kao što je oduvek trebalo da bude. Da ste našla svoju drugu polovinu.

Sve ide spontano, bez ikakvih turblencija. Kao da ste već nekada imali blisku vezu i sada ste je samo nastavili.

Ponekad vam se pričini i da doživite deža vi, što i nije nemoguće, jer ste sigurno sa tom osobom nekada bili u karmičkoj vezi i sada vam je poslata da bi ste završili vaše putovanje.

Normalna žena ovo ne trpi: 10 stvari zbog kojih se raskida odmah

Neobjašnjiva privlačnost

Sigurno ste imali osećaj da tek što upoznate osobu, osetite neku čudnu energiju koja vas povezuje. Ponekad je to neka jaka emocija, ponekad baš jaka erotska energija. Pocnete da osećate da je u prisustvu te osobe vazduh teži, da se pojavljuje neki čudan magnetizam među vama. Grlo vam se suši, znojite se, a niste baš sigurni zbog čega se to dešava jer ste se tek upoznali. To je još jedan siguran znak koji vam karma šalje da je vaša srodna duša blizu vas.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...