ŽIVOT NIJE ŠEĆERLEMA ALI… : 3 razloga da ne digneš ruke od sebe

0
267
loading...

Da li je da li da se umijem ili da se ubijem glavna dilema koja te muči ovih dana?

Posao nemaš, žena te ostavila ili devojka prevarila pa pobegla sa tvojim najboljim drugom i odnela svu ušteđevinu…. Ne vidiš šta je uopšte svrha tvog postojanja, sediš zatvoren u sobi i preslušavaš celokupnu baladičnu diskografiju Adel i Aleksandre Radović, eto dokle je došlo. Jesenji bluz te ubi u pojam, svud oblaci i sivilo, tuga, čemer, jad.  I onda pomisliš kako bi sva agonija vrlo lako da se završi samo ako… Nije valjda da si toliki slabić?

Ne glumi hirovitog tinejdžera 

Jesi li ti, nesrećo, svestan koliko samo usluge jednog popa koštaju? A gde je grobno mesto, a restoran za daću, to mu sad dođe isto da l’ je svadba il’ sahrana,  bitno da se ljudi skupe da pojedu i popiju, o darkerskoj garderobi i da ne pričamo… Pa je l’  familja treba da diže keš kredit ili zapadne u dužničko ropstvo zbog tvog hira?!? Za opštu dobrobit, zvizni sebi 2-3 šamara, tek da ti do mozga stigne da si iz puberteta odavno izašao.

Tužan sam, niko me ne voli i niko me ne razume,buhuhu
Tužan sam, niko me ne voli i niko me ne razume, buhuhu

Ćale, je l’istina da te spasao Renato? 

Ako se nakljukaš lekovima, moraće neko u pola noći da se cima i vozi te u Urgentni na ispiranje želuca, ima oči da ti ispadnu. Ne loži se ni na fore sa kadom i žiletima, ima svinjac da napraviš pa će te psovati onaj koji treba da čisti za tobom. A ako rešiš da se baciš sa mosta, naići će neki Renato da te izvuče ili će se na njemu zadesiti bar zgodna manekenka koja će ti besediti o svoj lepoti života. Em će novine da pišu o tebi, em će ortaci da te zezaju narednih 20 godina. Vrlo verovatno da će vest o tvojoj gluposti okačiti i na net pa  kad te jednog dana deca budu pitala?: ”Ćale, šta je, bre, ovo?!?” , a ti gledaš u pod i crveniš ko bulka.

Nisam više tužan nego me svi zezaju pa me blam
Nisam više tužan nego me svi zezaju pa me blam

Koji si ti sebi superstar 

Pročitajte i  Sad će i njih početi da pitaju kad misle da se ostvare u ulozi oca: Stručnjaci tvrde, i muškarcima otkucava biološki sat

Gledaj na svoj život kao na mamutsku seriju. Prve tri sezone razvalile, onda malo dosadno, pa naredne 2 opet kidaju, onda zatišje i pad gledanosti… Nije valjda da te ne interesuje šta će da bude u sledećoj epizodi i kako će se sve završiti? Uostalom, možda gostujuće zvezde mogu da povećaju rejting, ali ti si ipak glavna zvezda sopstvenog serijala.

Kakav sam macan, vidite me, žene
Kakav sam macan, dođite, žene, da vidite

Maja Čanović

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.