Dnevni horoskop za 15. avgust 2016.
Dnevni horoskop za 15. avgust 2016.

Dok Bikovima konačno dolazi njihovih 5 minuta u ljubavi, Vodolije će biti na teškim mukama da li da ostave sve zarad misteriozne osobe, singl Blizanci će uletati u površne veze, a Device će biti okrenute isključivo sebi

Zvezde neće biti podjednako naklonjene svim znacima Zodijaka tokom oktobra. Neke očekuje potpuna nirvana i renesansa ljubavnih odnosa, dok će druge protresati velike turbulencije što može dovesti do velikih posledica u budućnosti. Otkrijte šta vaš emotivni život očekuje narednom periodu.

OVAN

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015
LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

Oktobar 20015. Je više nego obećavajuć period za emotivni život Ovnova. Biće dosta društvenih dešavanja sa šarenolikim skupinama ljudi što može dovesti do toga da singl Ovnovi vrlo brzo izmene svoj emotivni status. Ipak, koliko god se dobro osećali u novom okruženju, ne izbacujte odmah sve karte na sto. Svoje misli i ideje bar u prvo vreme sačuvajte za sebe, osetićete kada je pravo vreme da ih podelite sa potencijalnim partnerom. Što se tiče Ovnova u braku, vreme je da osvežite svoj odnos sa supružnikom. Nijedna veza ne trpi monotoniju, iskrena osećanja treba da se stalno razvijaju jer vas upravo stagnacija u braku nagoni da pravite velike i prilično nepotrebne ludosti van njega.

reklame

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

BIK

Dugo vas nije htelo u ljubavi ali ovog meseca dolazi vaših 5 minuta. Za Bikove u braku poslednje 2 godine su bile prilično mučan period. Ako ste vi i partner prošli i taj test izdržljivosti, sada konačno možete uživati u harmoničnim odnosima. Ukoliko već izvesno vreme samujete, u oktobru dolazi do totalnog obrta, Amorova strela će vas tresnuti svom silinom a sasvim izvesna su još veća romantična uživanja u novembru. Zahvaljujući konjukciji Venere sa Jupiterom, od 24. do 27. oktobra bićete seksepilniji no obično pa ćete ovaj period upamtititi kao onaj u kom ste bili seksualno najaktivniji u drugom delu ove godine.

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

BLIZANCI

Da se ne lažemo, zvezde nisu najnaklonjenije Blizancima. Ljubavni aspekti za ovaj znak nisu toliko pozitivni ali gledano sa određene vremenske distance, Blizanci će se ovog perioda sećati kao vrlo zanimljivog. Samci će uglavnom uletati u površne veze, dok će zauzeti morati da razreše zavrzlame koje su im nametnule u prvih 10 dana oktobra. Ukoliko to ne učine, može doći do ozbiljnijih problema koji se neće moći rešiti bez intervencije nekoga sa strane. Budite racionalni i ne dozvolite da budete vođeni isključivo emocijama, jer one mogu ponekad da vas odvedu na kriv put. Slušajte partnera i pokušajte da sagledavate stvari njegovim očima.

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015
LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

RAK

Uvek ste praktični kada je reč o emocijama, a u oktobru će to biti još izraženije. Privlačiće vas osobe koje vam čine dobro i dele vaša interesovanja, a vrlo je moguće da u novu emotivnu priču uplovite sa nekim na radnom mestu. Privući će vas osoba koja je izuzetno vezana za svoju familiju i kućni je tip. Kod vas nema zakulisnih radnji i taktika, pred potencijanog parnera izlazite čistog srca i bezdlake na jeziku. Pošto se Saturn, vaša planeta ljubavi, konačno pomerio unapred, sve ukazuje da će stabilne veze još više uznapredovati ,ali  nostalgičnost po kojoj su Rakovi inače poznati biće još izraženija u oktobru.

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

LAV

Iako Lavovi inače pucaju od samopouzdanja, u oktobru će im ono manjkati. Zbog problema sa partnerom koji su nastali u prethodnom periodu morate poraditi na harmoničnim odnosima. Više gledajte sebe i svoj privatan život umesto da preuzimate odgovornost za postupke članova porodice i prijatelja. Sve nedoumice sa partnerom rešavajte odmah i sad umesto da ih odlažete, jer može doći do velikog pogoršanja u emotivnim odnosima. Iako će se preemotivnim Lavovima činiti da im se pojavljuju duple prepreke zbog udruženog uticaja Urana, Venere i Marsa, to nije razlog da odustanete već da uložite 200 posto snage da sve tekuće probleme rešite baš tokom oktobra.

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

DEVICA

Izgledaćete odlično, plenićete šarmom i prosto ćete mamiti suprotni pol tokom oktobra ali vama, Devicama, kao da to neće biti dovoljno. Neptun, vaša planeta ljubavi, je retrogradan što će uticati da se distancirate od voljene osobe, ali eventualni problemi sa partnerom neće imati veze sa vašom pojavom ili magnetizmom kojim zračite. Pomalo samoživa crta Devica biće izraženija u oktobru zbog retrogradne Venere, pa će više pažnje poklanjati kupovini odeće i nakita nego potencijalnim udvaračima. Šteta, jer slobodnim Devicama je ovo odličan period za romantična uplitanja, ali zainteresovana strana će ipak morati malo da popričeka.

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015
LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

VAGA

Sve što se dešava u oktobru je rezultat vaših pređašnjih postupaka, bilo pozitivnih ili negativnih. No, ako je verovati zvezdama, ovaj period bi za Vage trebalo da bude izuzetno harmoničan i bajkovit. Ono što je bitno je da Vage upamte je da ne smeju da gledaju unazad i da se prisećaju prošlosti, jer bi vrlo brzo mogle da izgube dodir sa realnošću i da prestanu da se fokusiraju na ono što je zaista bitno u sadašnjici. Najbitnije je da se opustite i fokusirate na budućnost, jer vas očekuju iznenađujuće dobri rezultati.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka nemaju oko čega da brinu tokom oktobra, jer ih očekuje veoma uspešan period na emotivnom planu. Ono što je najbitnije za Škoprije je da obrate pažnju na raspoloženja svog partnera, a pogotovo da budu obazrivi u periodu do 13. oktobra, kada negativna energija Meseca može da sruši barijere koje je Venera postavila. Zbog toga je za očekivati da može doći do naglih promena raspoloženja, kako vašeg, tako i partnerovog. Ipak, ti kratoktrajni padovi i oscilacije ne prete da generalno ugroze vašu vezu, samo će pomoći da se ona razvija u još boljem pravcu.

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

STRELAC

Jednom rečju, ljubavne relacije Strelčeva tokom oktobra biće podnošljive. Merkur,vaša planeta ljubavi, i Venera delaće ovog meseca udruženim snagama u vašem znaku. Ukoliko ste slobodni, ulogu Kupidona u vašem životu odigraće prijatelji. Oni će vas upoznavati sa novim licima, ali i savetovati. Takođe je moguće da sa nekim sa kim se već duže vreme družite konačno izađete iz prijateljske zone. Strelčevima u stabilnim vezama i brakovima preporučljivo je da se primire u partnerskim odnosima 22., 23., 25. i 26. oktobra, pa čak i da izbegavaju bilo koju vrstu rizičnih aktivnosti tih dana.

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015
LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

JARAC

Oktobar nije baš najbolji mesec za Jarčeve, kao da se nad njihovim partnerskim i porodičnim odnosima nadvijaju oblaci. Do narušene harmonije može doći samo zato što ne birate reči kojima se obraćate onima do kojih vam je stalo. Vaše pravo jeste da iznesete sopstveno mišljenje, ali vodite računa kako komunicirate da ne biste trajnije narušili odnose. Umesto toga, potrudite se da što više vremena provedete sa partnerom, a zvezde predlažu odlazak na kraći izlet u prirodu jer će vas to ponovo povezati na više nivoa. U slučaju da vi niste inicijator rasprave, pokušajte da budete ljubazni i pažljivi bez obzira na to šta vam druga strana govori.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

VODOLIJA

Turbulentan period za rođene u znaku Vodolije, jer su velike šanse da na mala vrata u vaš život uđe neko ko može u potpunosti da vam ispremešta prioritete. U pitanju je dramatična promena koja može dovesti do toga da počnete ozbiljno da razmišljate da napustite porodicu ili da raskrstite sa sadašnjim partnerom. Teška je dilema pred Vodolijama, ali najbitnije je da postupaju u skladu sa svojom savešću. Kraj meseca donosi smirenje i neočekivana prijatna iznenađenja. Ne plašite se ne poznatog, oslobodite se i ne zavisite od mišljenja drugih, jer ovo je ipak samo vaš život.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2015

RIBE

Predstavnici ovog znaka će početkom oktobra imati osećaj da mogu da reše sve probleme ovog sveta, ali bi bilo najpametnije da svoju energiju fokusiraju na svoje bližnje. Pre svega, obratite pažnju na partnera, pružite mu podršku ali ga ni ne sklanjajte od svojih problema, koliko god vam oni glupo izgledali. Međutim, postoji i velika mogućnost da započnete vezu sa strane. Da li ćete to zaista učiniti ili će sve ostati u domenu maštanja zavisi isključivo od vas.

(www.gotohoroscope.com/ www.sunsigns.com/ Maja Čanović)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.