SAČUVAJ VEZU

Muškarci, baš kao i žene, uživaju u pažnji, nežnostima i lepim rečima. Upravo zbog toga nikada ne smete da prestanete da zavodite svog dragog.

 

Muškarci, baš kao i žene, uživaju u pažnji. Vole kada im žena deli komplimente, priča lepe stvari i pre svega kada ih iznova i iznova zavodi. Žena nikada ne sme da prestane da se trudi i uvek treba da teži tome da svom muškarcu bude lepa, seksi i privlačna. Samo tako ćete uspeti da održite odnos na duge staze i da stavite svom muškarcu do znanja s kim ima posla. Budite puni samopouzdanja, uvek doterane i nasmejane. Vreme je za akciju.

reklame

Da li je vaš ljubavni spoj MAGIČAN ILI TRAGIČAN: Brojevi otkrivaju da li ste stvoreni jedno za drugo

Pažnja

Verovali ili ne, muškarcima je pažnja i te kako važna. U nekim stvarima su baš poput dece, žude za vašom pažnjom i nežnostima i ukoliko to nemaju, odmah postanu ljutiti. Bračni savetnik Majk Dov kaže da su žene naviknute da rade više stvari odjednom, a muškarci uvek rešavaju jednu po jednu obavezu, pa im se često čini da žene ne obraćaju pažnju na njih.

obasipa vas komplimentima

Ljubav ulazi na usta

Stara poslovica da ljubav ulazi na usta i te kako je tačna u muškom svetu. Ukoliko mu s vremena na vreme budete spremili omiljeno jelo, biće oduševljen i zahvalan jer mu tako dajete do znanja da znate šta voli i pokazujete mu da vam je stalo.

NE 'EBE LEP: Evo zašto lepotice vole ružne momke

Skockajte se za njega

Muški mozak pre reaguje na vizuelni doživljaj nego ženski, a to znači da vas muškarac odmah primeti kada se doterate, bez obzira na to koliko ste dugo u vezi. Ako želite da ga zavedete, obucite crvenu haljinu. Studija na Univerzitetu Ročester pokazala je da je ta boja poput afrodizijaka za muškarce.

Prestanite sa ucenama i dečjim izmotavanjima: VODITE LJUBAV KAO ODRASLI!

Nemojte se zapustiti

Zdrava ishrana, vežbanje, briga o zdravlju i izgledu nisu samo važni vama nego i vašem muškarcu. Niko pored sebe ne želi da ima partnera koji ne drži do svog zdravlja i izgleda.

Upravo zbog toga uvek treba da se trudite da budete na visini zadatka i da nikada ne budete opušteni pred parterom, kada su ove stvari u pitanju.

Dajte mu kompliment

Baš poput žena, i muškarci vole da dobiju kompliment. To ne mora da bude kompliment na račun fizičkog izgleda, već ga pohvalite kada god za to imate razloga.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.