Verovali ili ne, istraživanja u mnogim zemljama su pokazala da muškarci tek nakon godinu i po dana saznaju kakve su im devojke bez šminke!

Ovo se odnosi i na prikrivanje ostalih fizičkih mana, jer po svemu sudeći, mnoge žene su spremne na sve kako bi sebe predstavile u boljem izdanju.

ŽENE KRIJU SVOJE PRAVO LICE

reklame

Damama je važno da izgledaju savršeno pred svojim dragim, pa dugo ne pokazuju svoje “pravo lice”. Pritom se ne misli figurativno, već bukvalno – lice bez šminke. Istraživanje koje je sprovela jedna britanska kozmetička kompanija pokazalo je da je većini žena potrebno godinu dana i sedam meseci da se pred svojim partnerom pokažu u prirodnom izdanju.

Većina od 1.000 žena, koliko ih je učestvovalo u istraživanju, odgovorila je da je njihova “opsednutost” savršenim izgledom, posle određenog vremena provedenog u vezi s partnerom bila manja i da su se opustile tek nakon godinu i po dana. Tada su se pred dečkom pojavile i u staroj trenerci, bez frizure i sređenih noktiju, u iznošenoj majici, sa podočnjacima… Ipak, 40 odsto ispitanica priznalo je da namerno od partnera krije pojedinosti rituala lepote, a trećina je rekla da se svakodnevno trudi kako bi izgledala “prirodno savršena”. Svaka dvadeseta anketirana dama otkrila je da nikada nije dopustila partneru da je vidi u potpunosti bez šminke.

Istraživanje je pokazalo da muškarci ne mogu ni da pretpostave koliko vremena njihove izabranice troše na ulepšavanje, a četvrtina od 1.000 ispitanika tvrdi da nema pojma šta ona “sve stavlja na sebe”.

(Večernje Novosti)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.