Nisi mu više ni u srcu ni u mislima: Ako od njega stalno slušaš ove rečenice, najpametnije je da se odmah pokupiš i odeš
Foto: freepik.es

Proveri ponaša li se tvoj muškarac onako kako bi trebalo da se ponaša neko sa kim planiraš da provedeš život ili je u međuvremenu izgubio zanimanje za tebe i ponaša se u najmanju ruku nekorektno.

Više nije pouzdan – svi ponekad pravimo greške i izmišljamo razne izgovore da se ne vidimo sa nekim iako kod kuće gledamo omiljeni film sa činijom kokica u krilu. Međutim, ako se neprekidno događa da tvoj partner kasni i ne ponaša se više prema tebi kao prema princezi, onda možda nije vredan da bude u tvom društvu.

Nije te predstavio svojim prijateljima – ne moraš odmah biti prihvaćena u njegovom društvu. Neki ljudi su jednostavno zatvoreniji i teško se otvaraju. Međutim, ako je prošlo nekoliko meseci da nisi upoznala nijednog njegovog prijatelja, onda se tu nešto događa. Šta on to krije u vezi sa svojim prijateljima? Daj mu vremena, ali ako te zaista ne pušta unutar kruga svojih najbližih prijatelja, onda on možda i nije osoba za duge staze.

reklame

Uvek ti moraš da ga zoveš ili da mu šalješ poruke – naravno da su muški ponekad sporiji kad je komunikacija u pitanju, ali ako si ti jedina koja ulaže trud da veza opstane to neće moći dugo da funkcioniše. Ne želiš nametljivog muškaraca ili nekoga ko je zavisan od tebe, ali ti sigurno ne možeš da budeš jedina osoba koja želi biti u kontaktu. Za vezu je potrebno dvoje. Ljubavna veza je kao dvosmerna ulica, kojoj je uvek potrebna ravnoteža da bi preživela.

Nije se otvorio nimalo – provodite već neko vreme zajedno, a zapravo vrlo malo znaš o njemu i njegovom privatnom životu. Potrudi se da dopreš do svog partnera. Ako to nije moguće, možda on ne želi da upoznaš drugu stranu njegovog života.

miss7zdrava.24sata.hr

loading...