Za nekoga teška ko crna zemlja i luda, a za nekog savršena: 5 razloga zašto muškarci ne mogu da odole komplikovanim ženama
Za nekoga teška ko crna zemlja i luda, a za nekog savršena: 5 razloga zašto muškarci ne mogu da odole komplikovanim ženama

“Ti si tako komplikovana!” je rečenica koju si već mnogo puta čula od svoga dragog? Pa to je super! Naime, to ne bi trebalo da te zabrinjava, jer sa psihološkog stanovišta za vašu je vezu odlično da si komplikovana. Štaviše, gotovo je i nužno ako u vezi nameravaš da ostaneš dugo.

Zato sledeći put kad uđete u raspravu i svađu, slobodno mu spomeni ovih pet stvari. To će ga podsetiti da si ti komplikovana žena koja je za njega savršena.

1. Može da te lovi

Osvojiti komplikovanu ženu nije jednostavno. Ona osim toga stalno vaga između razuma i osećanja i retko da može odmah da odluči pa je time neizvesnija njena odluka. Uz to, poznato je da muškarci vole da budu “lovci”, a čim duže na tebe mora da čeka, tim će kasnije znati da te više ceni. Ili?

2. Nije im dosadno

reklame

Ako mu na sve odgovoriš s “da” i učiniš život lakšim, postaće mu dosadno. A dosada nije osobina koja će ih kod žena privući. Puno je napetije kad žena ima svoje stavove, predloge i razmišljanja koja su ponekad drugačija od njegovih jer na taj način razvija se i kvalitetna komunikacija.

3. On raste kroz tebe

Stalno o nečemu razmišljaš i procjenjuješ pre nego što odlučiš? Zapravo je dobro izvagati sve “za” i “protiv” stavke, a zatim oformiti mišljenje. I tvog muškarca to može indirektno povući pa će i sam o stvarima razmišljati na taj način, a ne da se lako upusti u, na primer, kupovinu onoga što mu neće nikad zatrebati. A takve su ti situacije poznate, zar ne? Uz tebe će on izaći iz svoje sigurne zone na koju je navikao, a i vaši bi razgovori mogli da postanu bogatiji.

4. Pored tebe se oseća potrebnim

Teško ti je da izbaciš misli i samo se opustiš? To je zapravo prednost za tvog dragog, jer njemu opuštanje uopšte nije strano. Zato je velik kompliment kad želiš da se privineš uz njega iako ti je glava puna obaveza jer je on taj koji će te naterati na odmor. Muškarci vole kad su potrebni.

5. Ti spašavaš vašu vezu

Želiš da sve bude savršeno i jako si osetljiva na neke njegove reči, a to vas često dovodi i do rasprava? Iako ga to verovatno uznemirava, takođe vas oboje sprečava da dugo razmišljate o stvarima koje vas muče. Ako spominješ baš svaku sitnicu koja ti smeta, zapravo gradiš vaš iskreniji i dublji odnos.

miss7.24sata.hr

loading...