Vreme je da raskineš
Vreme je da raskineš

Vreme je da raskineš: Da li u tebi i dalje postoji glasić koji ti kaže da će se on promeniti i poželeti, tačnije ponuditi nešto više?

 

Ljubav je čudna stvar! Ponudi ti toliko toga lepog i bezbrižnog, stavi ružičaste naočare pa smo često nemoćni da primetimo realnu situaciju! Međutim, kada se dese situacije da sa oblaka padnemo pravo na hladan beton i vidimo stvari onakve kakve zaista jestu kreće košmar i pitanje: Gde sam do sada bila i šta sam radila?- Cosmopolitan vam daje odgovore na ova pitanja.

Vreme je da raskineš
Vreme je da raskineš
reklame

Posle nekoliko meseci skladne veze i ljubavi, sledi logično pitanje: “Kuda ovo vodi?”. Odgovor koji svi očekujemo je da osoba sa kojima delimo zajedničke trenutke ili postelju poželi sa nama i budućnost. Naravno, da ne očekuješ da ti ponudi čitav plan vaše bliže ili dalje budućnost, ali dovoljan je mali znak, mala pažnja da on tebe želi kao svoju saputnicu u mesecima ili godinama što slede.

Ukoliko primetiš da ne znaš kuda plovi brod na kojem si ili da tvoj gospodin Pravi izbegava takve razgovore i na svako pitanje dobiješ nesiguran odgovor “Ne znam”, draga moramo da te obavestimo da si u velikom problemu!

Vreme je da raskineš
Vreme je da raskineš

Potrošeno vreme ne možeš da vratiš, kao ni uspomene, a ako na vreme sprečiš da loša veza postane gora, veće su šanse za tvoj oporavak.

Zato pogledaj neke od nazanaka da si u vezi koja neće imati nikakvu budućnost (iako joj se nadaš) i da je vreme da mu kažeš ADIOS (koliko god da gadno zvučalo).

Osećaš se usamljeno u vezi

Ima li goreg osećaja od onoga kada znaš da imaš partnera pored sebe, ali osećaš se kao da si najusamljenije biće na svetu.

Problem je što on ti daje sebe u mrvicama i ti vremenom postaješ zavisna bez obzira što ti u vezi nije bajno. Tvoj dečko ti postaje kao droga koja ti škodi, ali ti je potrebna da preživiš. Stalno se nadaš boljem i pronalaziš sitnice da je njemu stalo i da će se situacija promeniti, a stanje usamljenosti postati prošlost.

Nažalost, istina je drugačija. Osećaj samoće i zapostavljenosti ne leči se tako lako, to je prvi znak da osobi pored tebe nije dovoljno stalo, jer da jeste ne bi dozvolila da do tog osećaja dođe.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.