IMITIRANJE VAŠEG GOVORA TELA

Da li ste ikada zevnuli odmah nakon što je neko u vaše prisustvu zevao? Ili se nasmejali jer se neko drugi smejao? Svi smo podložni tome da smo podvesno pod određenim uticajem drugih.

Ukoliko se sviđate muškarcu, on je još više skloniji ovome. Primetićete kako prekršta ruke odmah nakon što ste to vi uradili, pomera svoju stolicu ili se naginje ulevo jer ste vi to upravo učinili ili sedi prkrštenih nogu na istu stranu kao i vi.

reklame

Kada nam se neko sviđa, mi nesvesno imitiramo njihove pokrete tela, kao i njihovu gestikulaciju, pa čak i tonalitet. Suptilno preslikani pokreti grade međusobno poverenje, povezanost i razumevanje. To je potpuno podsvesna stvar koju možete vrlo lako propustiti, ako ne obraćate pažnju. Ako ipak ovo slučajno primetite, znajte da je na podsvesnom nivou otvoren i da mu se definitivno dopadate.

Ne propustite: Od vašeg emocionalnog stanja zavisi kakvu ćete osobu privući u svoj život: Koliko je energija stvarno magnet koji nepogrešivo spoji dvoje ljudi?

PROŠIRENE ZENICE

Kada vidimo nešto što nam se sviđa, naše zenice se šire. Ovo je nekontrolisana, podsvesna biološka reakcija. Stoga, kada se sviđate muškarcu, njegove zenice će se proširiti kad vas ugleda. Ovaj znak poprilično je teško razaznati, posebno ukoliko ste u tamnom prostoru ili ukoliko se ne možete dovoljno približiti. Ipak, ako slučajno primetite ovaj znak, znate da imate udvarača, a ukoliko ne, ne brinite. Postoji mnogo drugih i očiglednijih znakova i signala na koje možete obratiti pažnju.

Tajni znakovi da mu se dopadaš
Tajni znakovi da mu se dopadaš

PONAŠA SE DRUGAČIJE U VAŠEM PRISUSTVU

Ukoliko se konstantno šali na nečiji račun kada je u društvu svojih prijatelja i zadirkuje ih, ali ponaša poput princa na belom konju kada je oko vas, to bi mogao biti jasan znak da se sviđate muškarcu. Kada se muškarcu dopadate, on se pretvara u najbolju verziju sebe. Daje sve od sebe kako bi pokušao da vas impresionira, od hvalisanja, do izvođenja smešnih ili čak opasnih trikova kako bi privukao vašu pažnju, poput deteta. Ukoliko želite da znate da li mu se sviđate, uporedite njegovo normalno, standardno ponašanje među drugim ljudima, sa njegovim ponašanjem kada je u vašoj blizini. Uvek ćete primetiti razliku, bez obzira na to koliko ona mala bila, u načinu na koji se muškarac ponaša pored žene koja mu se dopada.

Ne propustite: Mislite da počinje da vas izbegava? Imamo 9 jednostavnih načina da ga provalite

NJEGOV STAV

Muškarac će stojati ili sedeti okrenut prema vama kada mu se dopadate. Kad stoji, obratite pažnju na njegova stopala. Da li su usmerena ka vama? Ovo je posebno bitno ako ste u grupi, a on je ipak odlučio da stoji okrenut ka vama. Takođe, kako bi izgledali privlačnije, muškarci često koriste pravo držanje raširenih i ispravljenih ramena, otvorenih grudi i podignute brade. Ovo takođe pokazuje njihovu dominaciju. Ukoliko primetite da uvek ima ovakvo držanje kada je u vašoj blizini, najverovatnije mu se dopadate. Zašto? Jer dobrim držanjem nesvesno pokazuje da je fizički spreman, zdrav i muževan i želi to i da vam pokaže.

lepoticaizver.com

loading...