Zaludi ga ekspresno: 3 fore da se muškarac očas posla zaljubi u tebe

Izludite ga!

Često se dešava da se na početku veze toliko zaljubimo da nemamo strpljenja da sačekamo da se druga strana oseti isto ili prosto ne možemo da shvatimo da nam osećanja nisu uzvraćena onako kako bismo mi želeli, a naša su tako intenzivna.

Ukoliko je ovo vaš slučaj, znajte da je nekim ljudima ipak potrebno više vremena nego nama i da jednostavno prolaze kroz drugačije okolnosti i u tom slučaju naoružajte se strpljenjem i našim savetima koji će vam u ovoj misiji sigurno pomoći.

Zadržite distancu!

reklame

Ukoliko savladate ovaj prvi korak, na pola ste puta. Iako vam možda teško pada, odglumite ovo. Jednostavno nemojte mu biti stalno dostupni. Organizujte svoj život mimo vaše veze i neka on to zna. Neka zna da imate obaveze, prijatelje i hobi koji su vam takođe prioritetni.

Ne odgovarajte na njegove poruke odmah i ne pristajte da se vidite čim on predloži. Uvek ga ostavite da malo sačeka. Možda će vam zvučati kao igrica, ali veoma je važno da ovo uradite na početku veze jer će vam obezbediti uspeh. Kada ste nedostupni dajete mu priliku da oseti da mu nedostajete.

Zadržite i dozu misterije, ne mora da zna sve o vama i vašem životu, neke stvari dobro je sačuvati za sebe.

Iznenadite ga!

Poznato je da vas trenutno ne zanima svet oko vas, ne ide vam se u bioskop ili pozorište, sve što želite je da sa njim ostanete kod kuće i uživate u romantici. To je ok, ali vidite kako da ovakve večeri svedete na minimum jer vrlo brzo može doći do prezasićenja i hlađenja, a to ne želite.

Namerno prekinite rutinu, iznenadite ga tako što ćete organizovati neki izlazak, a možete mu prirediti i neko iznenađenje u spavaćoj sobi.

Nikada sebe nemojte stavljati u inferioran položaj!

Ne dozvolite da muškarac vidi da ste prepuni entuzijazma zato što ćete se videti. Nemojte ga zvati bez određenog razloga, niti slati poruke. Možda ste to radili u dosadašnjoj fazi vaše veze i to je u redu, ali sada je pravo vreme da prekinete jer će to svakako privući njegovu pažnju i navesti ga na razmišljanje šta bi mogao da izgubi.

Nikada ne dozvolite sebi da otvoreno budete ljubomorni. Kada osetite ljubomoru, idite u kontranapad, navedite njega da se oseti ljubomornim. Malo ljubavnih muka neće mu škoditi.

srbijadanas.com

loading...