VIŠE NEĆEŠ MOĆI DA ŠPIJUNIRAŠ PO FEJSU TEK TAKO: Zbog nove opcije na Fejsbuku mnogi se hvataju za glavu

0
4653
RASKINI SA NJIM I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ovo je glavni razlog zašto bivšeg dečka treba da obrišeš sa liste prijatelja na Fejsbuku

Slučajni pokret prstom na Facebooku mogao bi da vas košta dostojanstva…

Vraćate se kući sa žurke. Upoznali ste nekoga tamo, i pronašli tu osobu na Facebooku. Svi znamo šta sledi… Višesatno ‘kopanje’ po njenom profilu.

Ali dok skrolujete na svom mobilnom telefonu, slučajno pritiskate malu ikonicu koja maše: upravo ste poslali poruku toj osobi.

Da, ova opcija nije tu samo za vaše prijatelje. Mali ‘say hello’ emotikon koji se pojavljuje u razgovoru sad je i na profilima.

Korisnici su se već žalili Facebooku zbog nove opcije, jer tvrde da je prelako stisnuti to dugme. Na kraju krajeva, ne želite slučajno da započnete razgovor s nepoznatom osobom ili da neko slučajno vama pošalje isti emotikon.

Pročitajte i  Neverni su svetlooki i sa gustim obrvama a osobe sa malim ušnim resicama predane u vezi: Crte lica otkrivaju kakvi ste u ljubavi

Facebook za sada nije reagovao, a mnogi ljudi upoređuju novu opciju sa prastarim ‘bockanjem’. Oni koji su malo duže na Facebooku znaju da je bockanje (eng. poke) neko vreme bio popularan način započinjanja komunikacije.

tportal.hr