Venera u Strelcu od 1. do 25. decembra 2017

Venera u Strelcu od 1. do 25. decembra 2017: Venera u Strelcu ide u susret novim iskustvima, hrli ka promenama, putovanjima, avanturama, kada bude u trigonu sa Uranom. Venera u Strelcu je promena da pobedi daljine, razdaljenost, da otputuje daleko u nepoznato radi ljubavi ili zadovoljstva. Ona u sebi nosi želju da se slobodno pokaže ljubavi ili da u ljubavi ne bude sputana nego ležerna. Ujedno nosi u sebi žar i strast, posebno jer je Jupiter u Škorpiji,te pojačava strasti i teži zadovoljstvima.

Ona može doneti i dobitke preko stranaca ili osoba koje dolaze iz daleka, iz inostranstva, dok je u Strelcu, ili u poslovima vezanim za inostranstvo.

Venera utiče na osobe koje imaju podznak u Biku i Vagi i kada uđe u Strelca, najviše ćete vi biti skloni promenama. Ona će osoba sa podznakom u Biku preći u 8. kuću, te mogu da očekuju novac preko drugih, dobitke preko drugih ili više senzualnih zadovoljstva, piše astrolog Svetlana Milenković Filipović. Osobe sa podznakom u Vagi će više da se druže, izlaze , imaju mogućnost sastanaka i susreta sa drugima. Druženja će biti prijatnija, a kupovine vam pričinjavati u prednovogodišnje vreme čistu radost. Neki će imati priliku i da upoznaju nove osobe, da idu na ljubavne sastanke i slično. Kratka putovanja će biti više iz zadovoljstva, ali će vam doneti priliku za lepo druženje ili neku kupovinu. Nekima će učenje u ovom period da donese zadovoljstvo ili će imati više sreće u učenju, u polaganju ispita, posebno ako imate podznak u Ribama.U tom slučaju moglo bi da bude i putovanje koje donosi zadovoljstvo, ili ljubav, ili dobitke.

Dnevni horoskop za 28. septembar 2017
Venera u Strelcu od 1. do 25. decembra 2017
reklame

Onima koji imaju Veneru u Strelcu u natalu može da donese ljubav koja nadahnjuje ili više sreće,bolje prilike koje će vas učiniti srećnijim. Ljubavni plamen, koji će nekima podstaknuti, može dovesti da učinite iz ljubavi mnogo toga, bilo da otputujete negde daleko, gde vas čeka neko koga volite, ili da nekog privučete sebi svojom pozitivnošću, vedrinom, šarmom i optimizmom.

U ovom periodu, kada bude prolazila kroz Strelca, ona će nekima doneti ljubav na fakultetu, na dugom putovanju, ili sa nekim ko dolazi iz daleka. Jupiter je u Škorpiji , znaku dubokih strasti, erosa, te će zaljubljivanja pratiti i strasti ili zaljubljivanja.

U Strelcu će ona napraviti kvadrat sa Neptunom u Ribama , oko 8, 9 i 10. 12. Tada može doći do idealisanja, nerealnog viđenja drugih, zaljubljivanja ili ljubavnih samoobmana i obmana. Pažljivi budite u ljubavi, ali i sa novcem i vrednostima, jer može doći i tu do obmana i prevara. Tada nije vreme za pozajmice, niti neke veće kupovine, ako vam je podznak u Škorpiji.

Oko 14., 15. 12. Venera će biti u “ zagrljaju” sa Merkurom retrogradnim u Strelcu i nekima će doneti susret sa nekim koga ste voleli, ko vam je jako drag ili do pomirenja i obnavljanja neke veze. Susreti i sastanci sa nekim iz prošlosti biće lepi i zanimljivi. Ako se vraćate negde gde ste nekada bili, putujete ili se vraćate kući, ovo je povoljno vreme za to, jer će biti radosni, ili bar prijatni, zabavni susreti. Razdraganost i vedrina ih prati. Ako spadate u one koje očekuje neku vest dugo, ili neki dokument, papire, a podznak mu je u Vagi ili pri kraju Device, ona može stići, obradovati vas, ako Venera i Merkur prave dobre aspekte sa vašim natalnim planetama, posebno tada.

loading...