OČARAJ GA ZA TREN OKA: Muškarci padaju na devojke koje znaju ovih 5 stvari

Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2018
loading...

Žena može da bude najbolje obučena i našminkana, ali ako ne zna da ih nasmeje u razgovoru, muškarci otkrivaju kako se momentalno hlade.

Sami često priznaju kako su im ove osobine na ženama najpoželjnije.

1. Kad je zabavna

Žena može biti najbolje obučena i našminkana, ali ako ne zna da ih nasmeje u razgovoru, muškarci otkrivaju kako se momentalno hlade.

2. Kad je spontana

Preciznije, očaravaju ih žene koje kad treba znaju biti ozbiljne, ali i neozbiljne i spontane. Drugimi rečima, biti one s kojima mogu baš sve.

3. Kad je dobra

Ali ne dobre glumice, nego dobre žene na koje se uvek mogu osloniti. Nadamo se kako im je jasno da to moraju i da zasluže, ali lepo je znati da se takve stvari još uvijek cene, barem kod pravih muškaraca.

Pročitajte i  Za sve žene koje nose obuću broj 40 i veće: 5 fora da ti stopala izgledaju manja

4. Kad je vredna

Većina muškaraca još uvek voli da bude uspešnija od svojih boljih polovina, ali priznaju kako vole pametne, sposobne i vredne žene. Lenjima na prvi takav znak daju crvene kartone.

5. Kad je sređena, ali postoji caka

Nije tajna da muškarci vole sređene žene, ali priznaju i kako ne vole žene koje preteruju po tom pitanju. “Ako se vidi da se sređivala nekoliko sati ili da je većina toga na njoj veštačka, hladimo se u trenu ako s tom ženom želimo nešto ozbiljnije”, jednoglasni su momci, piše index.hr