Venera u Lavu od 28. jula do 22. avgusta 2019: Vodoliji ljubav kuca na vrata, Devica ima tajnog obožavaoca, Ovan raspoložen za dramatičnu romansu
Venera u Lavu od 28. jula do 22. avgusta 2019: Vodoliji ljubav kuca na vrata, Devica ima tajnog obožavaoca, Ovan raspoložen za dramatičnu romansu

Venera u Lavu (od 28. jula 2019.) u svima nama probudiće Lava koji će veselo želeti da leži na leđima i biće vidno obožavan i tetošen, kaže Christina Howson. Otkrijte kako će uticati na pojedine znakove, s naglaskom na njihov ljubavni život!

Ovan

Raspoloženi ste za veliku, dramatičnu ljubav. Malo zabave i romantike osvežiće vas za celu nadolazeću godinu. Sada je vreme da se zabavite, ali i počnete novi preduzetnički ili kreativni projekat i da uživate sa decom, piše Sensa.

Bik

Ljubav vam cveta kod kuće. Ako ste u vezi, ostanite u domu ili idite negde gde možete biti sami. Imaćete želju da ulepšate svoj dom, a porodična okupljanja biće ispunjena toplinom.

Venera u Lavu od 28. jula do 22. avgusta 2019
Venera u Lavu od 28. jula do 22. avgusta 2019.

Blizanci

reklame

Iako uvek znate sa rečima, sada će se vaša rečitost ceniti. Prilike za ljubav su svuda oko vas, samo izađite iz kuće! Ako ste u vezi, kratko putovanje probudiće uspavane strasti.

Rak

Uhvatiće vas želja za trošenjem na fine stvari – ali i za zarađivanjem više novca, čemu ćete se strastveno posvetiti. To je i područje u kojem će se dogoditi velike promene, zato čak i ako sada ne možete priuštiti sve što želite, to biste mogli uskoro.

Lav

Jednostavno ste neodoljivi! Ove ste godine odabrani za velike promene i nećete imati nikakve probleme s privlačenjem ljubavi ili novca. Sad je vreme za obnovu garderobe ili novu frizuru.

Devica

Platili ste svoje dugove, vreme je da nestanete sa lica Zemlje i uživate u životu. Mogli biste imati tajnog obožavaoca ili tajnu vezu. Sad vas ispunjava potraga za duhovnim i istraživanje vlastite kreativnosti.

loading...