Jarac

Jarac je vrlo tradicionalan znak koji očekuje tradicionalno venčanje praćeno dugotrajnom fazom udvaranja i ne preterano puno seksa pre braka. Ovaj znak, takođe, očekuje potpunu vernost i, kad to jednom postigne ili dobije, ostaje sa partnerom dugo vremena. I seks, i deca predstavljaju način na koji ćete zadržati Jarca. Prevara za Jarce uglavnom znači prekid.

Astrologija po emotivnim aspektima
Astrologija po emotivnim aspektima

Vodolija

Ovo je vrlo nemiran znak kome je problem da ostanu sa nekim duže od dva dana. Raznolikošću žele da začine život. Takođe nisu preterano seksualni. Može im se dogoditi da ih jedna osoba maksimalno fascinira i impresionira svojim svetom, a onda odjednom izgube interes. Najbolja šansa da više godina provedete sa Vodolijom je da stimulišete njegov intelekt tako da mu nikad ne bude dosadno. Bilo bi poželjno i da volite putovanja.

Ribe

reklame

Ribe su jedan od najvernijih i najpredanijih znakova zodijaka. One vole veze koje će trajati ceo život. Premda se radi o vrlo moralnim znakovima, prevara im nije strana, ali to nikad neće priznati partneru. Uvek su Ribe te koje se venčaju sa srednjoškolskom ljubavi i ostanu sa njom do kraja života.

ljepota.ba

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.