Jarac: Bik, Devica, Škorpija, Ribe

S Bikom je gotovo savršen par jer dele slične vrednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. S Devicom je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i ispunjen. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. Sa Škorpijom postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspešan.

Izračunajte lični skriveni broj: pronađite najdublji izvor energije u svojoj ličnosti, evo i kako:

reklame

S Ribama se dopunjuju u različitostima i imaju uspešan brak.

Bikovi i Jarčevi, Vage i Vodolije: u kom je horoskopskom znaku rođena vaša srodna duša
pexels-photo

Vodolija: Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac

S Ovnom ima trzavica, ali i izuzetne privlačnosti. Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan poželi da dominira. S Blizancima dele mentaliltet i puno je hemije, ali i svađa. S Vagom imaju turbulentnu vezu punu užitka, ali su i na rubu prekida. Ipak, verni su i uporni i mogu biti super par. Strelčeve znaju da primire, a jedini mogući problem je gubitak poverenja.

Ribe: Bik, Rak, Jarac, Škorpija

Različiti su od Bikova, ali upravo to ih privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa može nestati strasti. Sa Škorpijom je reč o strastvenoj vezi, ali samo uz puno razgovora i truda. S Jarcem se dopunjuju u različitostima i imaju uspešan brak, pise Izvor: 24sata.hr.

loading...