Lav: Ovan, Blizanac, Strelac i Vaga

S Ovnom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. S Blizancima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi da udovoljava Lavu. S Vagom je odnos komplikovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obe strane. U odnosu sa Strelcem osim ljubavi veže ih poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak.

Devica: Bik, Jarac, Škorpija i Rak

S Bikom ih veže praktičnost, romantika i životni stil. Problem se javlja ako zbog perfekcionizma Device Bik izgubi interes. S Jarcem je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i ispunjen. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. S Rakovima ima puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a treba paziti da ne izgube vlastito “ja”…

reklame

Izračunajte lični skriveni broj: pronađite najdublji izvor energije u svojoj ličnosti, evo i kako:

Bikovi i Jarčevi, Vage i Vodolije: u kom je horoskopskom znaku rođena vaša srodna duša
Vaša srodna duša

Vage, Škorpije, Vodolije…

..Sa Škorpijom imaju neobjašnjivu povezanost, ali problem nastaje ako Devica ne pristaje na kompromise.

Vaga: Blizanac, Lav, Vodolija i Strelac

S Blizancima se odlično slažu, pružaju im slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka poverenja. S Lavom je odnos komplikovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obe strane.

Sa Strelcem je odnos nepredvidiv i upravo zato zabavan, s puno komunikacije. Problema gotovo da nema. S Vodolijom imaju turbulentnu vezu u kojoj uživaju, ali su i na rubu prekida. Ipak, verni su i uporni te mogu biti super par.

Škorpija: Rak, Devica, Jarac, Ribe

S Rakom se super dopunjuju, ali problem nastaje ako je Rak osetljiv i previše vezan, a Škorpija gruba. S Devicom imaju neobjašnjivu povezanost, ali problem nastaje ako Devica ne prihvata kompromise. S Jarcem postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspešan. Problem može da nastane jedino zbog izdaje Škorpije. S Ribama je reč o različitim osobinama koje se dopunjuju, ali samo uz puno razgovora i truda.

Strelac: Ovan, Lav, Vodolija i Vaga

Sa Ovnom ih veže jaka fizička i emocionalna veza i zajednički interesi, a problem može izazvati takmičarski duh. U odnosu s Lavom ih veže poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak. S Vagom postoji razumevanje i obostran trud, pa njihov odnos može biti primer drugima. Vodolija će primiriti Strelca i strast ih vodi kroz život, jedini mogući problem je gubitak poverenja…nastavak na sledecoj stranici…

loading...