uporedni horoskop rak

Rak i Ovan

Vi ste izuzetno privlačni za vašeg partnera, ali, na žalost, postoji realna mogućnost da ta veza retko kad uspe. Vaš partner nikada neće preći preko vaših flertova, a vi, sa druge strane, niste u stanju da podnosite česte partnerove suze. Vi bi možda i mogli da živite zajedno samo kad bi uspeli da pobedite svoje prirode. A to je, ipak, suviše veliki zahtev. Vaš uporedni horoskop govori da se u seksu izvrsno slažete ali, na žalost, partner od vas traži mnogo više: vernost i nežnost. Vi mu to baš ne možete pružiti. Vas dvoje ste kao vatra i voda na izvoru! Ali vaša vatra se tom vodom ne da ugasiti. Ose[aji su vam neusklađeni i trpite oboje. Nemate iste stavove ni po pitanju kuće ili stana, roditelja i domovine, tako da su sukobi neminovni. Spolja to izgleda dobro, kao osvetljen izvor. Iznutra se može pomoći ako vas vežu deca. Sreća je što vaš partner ume dugo da trpi pa stvar među vama još nekako klapa. Strast vas ne veže, jer se nejednako zagrevate. Vaši vatreni osećaji i vodeni, dubinski osećaji vašeg partnera nikako da se
iznutra usaglase, i na kraju lonac prekipi. Ako su erotski potencijali kod vas jače naglašeni, vi ste taj koji će prvi izdati.

Uđite ljudima u psihu

Rak i Bik

reklame

Vi ste osetljiv par i izuzetno se dobro slažete. Oboje ste pomalo konzervativni, volite dom i porodicu. Vaš brak bi mogao biti idealan. Vaša posesivnost upravo je ono što horoskop vašeg partnera uahteva kao neophodno da bi se osećao voljenim. Vi ljubav vodite vrlo romantično i sa puno nežnosti. Vaša zajednica će biti vrlo dugog veka. Ideali su vam kućica u cveću, sigurno imanje uz vodu i obilje jela na stolu. U domaćim stvarima saradnja je odlična – kod stola se veselite, u krevetu sve malo mlitavo, glomazno, više duvanja nego pravog seksualnog odnosa. Brak vam je čvrst jer u sferi korisnoga ostajete jedno s drugim, uz kuću i decu, sastanke i običaje, sve vas toliko veće da nema bojazni od
raskida.

 

Rak i Blizanci

Vaš odnos se može pokazati kao odnos ulja i vode – ma koliko vas mešali, vi ćete uvek ostati odvojeni. Oboje ste promenljivi i u stalnoj defanzivi. U seksu može biti problema zato što će partner uvek moći još i kad vi to više niste u stanju. Tada će partner biti razočaran i tužan. Ako želite da ostanete zajedno, morate da se priviknete jedno na drugo. Jedino što vas veže to su uspomene iz detinjstva. Oboje volite putovanje, jedro uvek čeka; no dok vi bežite, partner se vraća.

Razlike u pogledu kuće i brige o deci su velike, vi ćete lako namaknuti sredstva za život, partner je dobar blagajnik, pa će kuća biti bezbednija. Osećajni život vašeg partnera je dublji, dok je vaš površan, ali i vi ćete na svaku primedbu rado ispravljati svoje nedostatke. Medju vama je neki narcisoidni oblik erosa – javnost tu nema uvida, a vas dvoje se ne uzbudjuje ni radi erosa ni radi javnosti.

(nastavak horoskopa na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.