Unapredite kvalitet života PODIZANJEM SVESTI: Naučite kako da postanete SLOBODNI!

Osvešćivanje se može uvežbati, a zahteva samo koncentraciju i da budete prisutni i lišeni osuda u ovom trenutku. Treba da podstaknete prihvatanje stvari koje se neminovno dešavaju i da izbegavate da razmišljate o prošlosti ili brinete o tome šta se može desiti u budućnosti.

Na ova četiri načina možete unaprediti kvalitet svog života, objavio je ’Addicted2success’:

Podsticanje mira

Mnoge studije ponudile su naučne dokaze da svesnost smanjuje stres, a da je to ujedno i jedna od najbitnijih stavki današnjice koja je puna žurbe i nervoze. Fokusiranje na sadašnji trenutak smanjuje mogućnost da naše misli otplove daleko i priđu stresnim sećanjima.

reklame

Teško je uvežbati ovu veštinu ali kada jednom pređete određenu crtu sve nakon toga ide veoma lako. To postaje vaš stil života, a koncentrisanost ima i mnoge druge benefite naročito kada je u pitanju posao i produktivnost.

horoskop

Sa lakoćom puštajte stvari od vas

Loša misao ulazi u vaš um kao crv u jabuku i ne pušta vas na miru. Od izuzetne važnosti je da naučite da pustite stvari i misli niz vodu. U suprotnom vaš um će se stalno vraćati na odluku koju ste doneli na primer na poslu i na razmišljanje o tome da li je to ugrozilo nekoga od vaših kolega, iako ste sve uradili opravdano.

Vaša samokritika ne prestaje po celu noć. Meditacija i vežba vaše svesnosti treba da bude koncentrisanje na nešto. Najbolje na vaš dah i disanje. U tom trenutku je veoma bitno da pustite sve druge misli.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.