vodič

Ultimativni vodič za “lizanje”: Kako da je pravilno oralno zadovoljite! (18+)

 

1. Recite joj da je lepa i to stvarno mislite!

Većina nas nije zadovoljna bar nekom sitnicom na svom telu. Čak i ako ležite u krevetu sa najzgodnijom devojkom na svetu, ona će se brinuti šta mislite o njenom telu. Recite joj da je lepa, koje stvari volite na njoj. Uradite to dovoljno uverljivo da vas pusti u svoje međunožje.

2. Zastanite i pokažite poštovanje prema njenoj “mačkici”

reklame

Zastanite i dobro pogledajte. Predivna je, zar ne? Ništa ne čini devojku toliko unikatnom kao što je njena “mačkica”. Stvarno ima svakakvih (male, velike, hamburgeri, čizburgeri, dabrovi..) a ona koju upravo sada gledate je posebna i recite joj koliko vam se sviđa.

3. Žene su verbalna bića – pričajte joj

Žene su mnogo jače na rečima, posebno kada se radi o seksu. Više reaguju na „verbalnu ljubav“. Zapamtite, što joj više govorite, lakše ćete dobiti propusnicu (opet, ne glumite papagaja!). Dok joj mazite i dirate “malu”, nemojte da zaboravite da joj kažete koliko je seksi onako mokra.

4. Ližite joj spoljašnje pa unutrašnje usne i pronađite klitoris

Nežno joj razdvojite usne i pogledajte unutrašnje, liznite ih ako želite. Posle toga podignite ih prema gore i nađite joj klitoris. Klitorisi su različitih veličina baš kao i penisi i to ne znači da ako je manji, da ima manju sposobnost da svrši.

5. Svaki put kada je dirate, navlažite prste

Možete ih lizati ili ih navlažiti sa sokovima iz njene “mačkice”, ali ih svakako navlažite pre diranja klitorisa, jer, on sam po sebi nije baš navlažen i zaista je osetljiv. Ako ćete da ga mazite sa suvim prstima, to neće biti to, jer je velika verovatnoća da će osetiti bol i totalnu neprijatnost.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...