6. Izazivajte je

Polako se približite njenoj “mačkici”. Žene vole da ih izazivaju, možda čak i više nego muškarci. Unutrašnja strana bedra je najnežnije mesto, pa ga ljubite, ližite i radite šta god hoćete vrhom svog jezika. Približite se njenoj “mačkici” opasno blizu i onda se vratite na bedro. Neka očekuje.

7. Igrajte se sa njom

Sada počnite sa lizanjem dela gde se spajaju noga i “mačkica”. Trljajte usne po njenom klitorisu, ali lagano. Ne pritiskajte jako. Vaša devojka će sada već lagano da šizi i želeće da krenete u pravu akciju. Lagano joj ližite tačku iznad klitorisa.

8. Ljubite je prvo nežno pa sve jače

reklame

Ljubite se sa njenom “mačkicom” lagano i nežno, zatim sve jače. Upotrebite svoj jezik da razdvojite njene usne i kada se rastvore, jezikom prolazite gore-dole između slojeva kože. Lagano joj raširite noge rukama. Zapamtite, sve što joj radite na početku mora da bude nežno.

9. Igrajte se klitorisom sa jezikom

Ovo je nešto što ih izluđuje, jer žele da posvetite malo vremena i klitorisu. Pogledajte da li je dovoljno nabrekao i da li se njegov vrh već vidi. Ako je tako, počnite sa lizanjem. Ako ga ne vidite, još uvek vas čeka sakriven. U tom slučaju vrhom jezika ližite kožu kojom je pokriven. Sada ga ližite jako i pritisnite jezik na to magično mesto.

10. Posvetite se vrhu

Nežno joj odvojite usne i šarajte jezikom po klitorisu, bilo da je pokriven kožom ili ne. Radite ovo brzo i njene noge bi već trebale da se tresu. Kada osetite da se približava orgazmu, skupite usne u slovo O i nežno usisajte klitoris. Gledajte njenu reakciju. Ako joj se sviđa, počnite da ga sisate jače. Najbitnije je da gledate reakciju i zavisno od nje prilagodite jačinu sisanja. Ako digne karlicu u vazduh, kao da će da svrši, podignite se i vi, ne pritiskajte je nazad dole.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...