11. Iskoristite dva prsta

Da malo pojačate intenzitet, gurnite joj dva prsta dok joj jezikom obrađujete klitoris. Ovo možete da radite i pre ili posle. Ipak, najbolje je u isto vreme kada ližete. Nemojte da zaboravite da ih pre morate navlažiti. Gurnite ih sporo i počnite da je zadovoljavate njima. Malo kasnije počnite brže, neka bude u ritmu. Slušajte joj disanje i ubrzavajte samo ako i ona brže diše.

12. Upoznajte „simptome“ koje ima pre orgazma

Svaka devojka je jedinstvena, zato budite pažljivi. Možda zadovoljavate onu kojoj se bradavice ukrute kada se uzbudi, a možda onu kojoj se ukrute kad svršava. Možda obrađujete onu koja se zacrveni i trese se. Posmatrajte je i zapamtite kako se ponaša pre svršavanja.

13. Ne puštajte klitoris kada svršava!

reklame

Kada počinje da svršava, ni u kom slučaju ne puštajte klitoris. Držite ga koliko treba. Kada počinje da se „oporavlja“ od prvog orgazma, pritisnite jezik na donji deo klitorisa a vaše usne neka obuhvataju njene. Ako u ovom trenutku nastavite sa lizanjem i maženjem i ako odigrate sve kako treba, stići će još jedan orgazam. Žena ostaje uzbuđena i sat vremena posle svršavanja! Nadam se da shvatate potencijal ove informacije.

14. Šlag na vrhu

Neke žene vole da im se prstom mazi analno područje dok ih ližete. Ako pristaje, gurnite joj prst kada je ližete i vaša je zauvek.

15. Pose svršavanja – vodite ljubav

Pošto ste joj priuštili najbolji orgazam koji je ikad imala, nemojte stati. Mazite je tamo gde najviše voli, pričajte, ljubite joj grudi i vrat. Ženama je orgazam najbolja stvar na svetu, posebno ako njen izabranik zna da raditi sa jezikom. Zato se posle svršavanja trebate lagano smiriti, uz maženje i ljubljenje. Dajte sebi vremena, ližite je često i pazite na njene signale – tako ćete najpre saznati šta joj odgovara a šta ne. I najbitnije-uživajte u ovom činu.

Izvor: macho, nadlanu.com

Foto: tumblr

loading...