Kad je muškarac loš u krevetu
Kad je muškarac loš u krevetu

Kad je muškarac loš u krevetu: Žene često na listi svojih prioriteta, kada su u potrazi za dečkom, stavljaju izgled, pamet, njegove poslovne sposobnosti… Seksualne veštine kao da se podrazumevaju. Međutim, šta ako naiđete na muškarca koji je očajan u krevetu.

 

Veza ne može da uspe ukoliko nema dobrog seksa. Muškarac može da bude lep, dobar, pametan, bogat, ali ako ne poseduje veštine kojima će ženu zadiviti u krevetu, sve pada u vodu.

reklame

Kada zamišljaju muškarca svog života, žene nikada na listi prioriteta ne stave ono “Da je dobar u krevetu”. To se nekako podrazumeva. Međutim, postoje muškarci koji su loši u krevetu i koji, ma koliko se trudili, ne uspevaju da zadovolje ženske potrebe. A šta je zapravo u tim situacijama pametno raditi i da li je to što mu ne ide od ruke da vam priušti dobar seks dovoljno jak razlog da raskinete s njim?

Evo šta bi u toj situaciji trebalo da uradite.

Zaboravite na krivicu

Ukoliko naiđete na muškarca koji vam ne odgovara pod čaršavima, na prvom mestu je da ne smete da osećate krivicu zbog toga. Normalna je stvar da se dvoje ljudi ne poklapa u krevetu i da težite onome što će vas zadovoljiti. Svako ima svoje potrebe od kojih ni po koju cenu ne sme da odustaje. Jedino tako ćete se uvek osećati zadovoljeno i srećno, bez obzira na sve.

Kad je muškarac loš u krevetu
Kad je muškarac loš u krevetu

Razgovarajte

Ukoliko vam je stalo do partnera, pokušajte nekako da popravite stvari. Pristupite problemu suptilno i nežno i pokušajte na najblaži mogući način da mu kažete gde je zapelo. Naravno, razgovor načnite time šta volite kod njega, a onda neka se tema nastavi u pravcu onoga što vas ne zadovoljava i na čemu želite zajednički da poradite. Upakujte celu priču lepo i neće biti nikakvih problema.

Reakcija jače polovine

Ukoliko vas bude pomno slušao, shvatiće o čemu se zapravo radi i poželeće da popravi stvari. Međutim, ukoliko mu je ego veći od planine, moguće da ćete nakon priče imati još samo veće probleme. Na vama je da procenite njegovu reakciju i da odlučite šta vam je dalje činiti. Ali imajte na umu da, ako nema dobrog seksa, nikada nećete biti istinski srećni sa njim.

Razlike u libidu mogu da naprave probleme u krevetu, ali ako vam se osoba sviđa, potrudite se. Jedini pravi razlog da “iskočite” iz kreveta je ako je osoba sebična, jer neiskusni mogu da nauče, ali sebični se ne menjaju jer to i ne žele. Trejsi Koks, seksualni terapeut, kaže da sve zavisi od situacije i koliko dugo ste u vezi.

Ako mu se desilo da pobaci u krevetu ostanite uz njega i budite srećni jer se povremeno možete igrati učitelja.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.