Tantrički seks
Tantrički seks

Tantrički seks: Drevna indijska ezoterična tradicija, kao i duhovno učenje poznato kao tantra, kaže da su erotika, seks i emocije prirodna sredstva za spajanje polariteta muške i ženske energije u jedno.

Tantra nas uči da seks nije samo metod za postizanje fizičkog zadovoljstva, već i mogućnost kreativnog korišćenja pozitivne seksualne energije u drugim oblastima života.

Za vreme seksualnog odnosa nalazimo se u intenzivnom stanju svesti i podsvesti, a uz pomoć tantričkih rituala možemo da prenesemo taj fokus i na druge sfere svog života.

reklame

Tantrički seks funkcioniše prema principu jačanja seksualne energije, stimulacije i kontrole. Ova kombinacija dovodi do maksimalnog fizičkog, ali i duhovnog zadovoljstva.

Pripremite prostor u kojem ćete voditi ljubav. Okružite se jastucima i mekom posteljinom. Ukrasite prostoriju mirišljavim svećama i ostavite ih da budu jedini izvor svetlosti.

Tantrički seks traje dugo vremena, pa je potrebno da imate i nešto za osveženje. Flašu vode ili voće koji će vam dati potrebnu energiju, ali se slobodno osvežite i hranom ili pićem po svom izboru.

NE PROPUSTITE: Da li hoće da me smuva: 15 stvari koje govore da je on već zaljubljen u tebe

Pripremite se fizički, psihički i emotivno. Ovom iskustvu vođenja ljubavi pristupite otvorenog uma i otvorenog srca, bez dvoumljenja i stida, sa radoznalošću i razigranošću. Opustite se maksimalno pre nego što počnete da vodite ljubav.

Oslobodite se fizičke napetosti. Sedite udobno nasuprot svog partnera. Oboje treba da se istegnete kako biste se oslobodili telesne napetosti.

Tantrički seks
Tantrički seks

Zauzmite pozu koja se zove „jab jum“. Ovo je tradicionalna tantrička poza, veoma intimna, koja pruža osećaj bliskosti. Muškarac treba da sedi prekrštenih nogu, a žena treba da mu sedne u krilo i da ga obuhvati nogama.

Uspostavite stalan kontakt očima. Na početku ćete se osećati neprijatno zato što, bez obzira na intimnost, ljudi nisu skloni da prave ovakve „eksperimente“.

NE PROPUSTITE: To je samo kres kombinacija: Zaboravi na romantiku, to je ipak samo seks

Ne postoji vremensko ograničenje za ovu fazu. Gledajte se sve dok vam ne postane prijatno. Ovaj nivo povezanosti, koji treba da dostignete, doneće vam maksimalno zadovoljstvo.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...