Nežna, brižna, senzualna, senzibilna, intuitivna, introvrtna, požrtvovana, suosećajna, sentimentalna, druželjubiva, topla, romantična, odana, maštovita – sve to opisuje ženu ribu.

Na prvi pogled čini se mirna, ali unutra krije veliku strastvenost i osećajnost. U nastavku saznajte sve o ženama ribama, piše zadovoljna.hr

Njena misija na ovom svetu je da pomaže drugima. Izuzetno je osetljiva na potrebe drugih – u današnjem svetu uzimanja njoj je važnije da daje – ali ne dopušta da bilo ko iskoriščava njenu dobrotu i večitu spremnost da pomogne. Na prvi pogled se čini mirna, ali u svojoj unutrašnjosti krije veliku strastvenost i osećajnost.

Sve o ženama u znaku Ribe: One su misteriozne sanjarke, verne prijateljice, i najstrastvenije ljubavnice!
Sve o ženama u znaku Ribe: One su misteriozne sanjarke, verne prijateljice, i najstrastvenije ljubavnice!
reklame

Znatiželjno posmatra i analizira sve što se događa oko nje, ali i ono što se događa u ljudima pa u svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti za ribu je nezamisliv. Najveća je sanjarka u zodijaku, i od realnosti je sposobna brzo da pobegne u sopstveni svet sanjarenja u kojem može biti ko god poželi. Neki smatraju da tako beži od problema; drugi pak veruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se nosi sa problemima.

Ništa drugo ne daje ženi ribi veći osećaj ispunjenja nego kada je zaljubljena. Po prirodi je sramežljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi “pokorna”. Najveća joj je sreća da udovoljava voljenoj osobi.

Tajno ribino oružje u zavođenju je da se čini nedostupnom i rezervisanom jer zna da će tako delovati tajanstveno i učiniti da je njen udvarač želi još više. Pacifista je pa voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebu za svađama i prepirkama.

Njen idealan partner je onaj koji je inspiriše, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njenih maštanja. Velikodušna je i emocionalno i seksualno, pa i u krevetu obožava da ugodi partneru. Njenu strastvenost dodatno će rasplamsati sveće, latice po krevetu, senzualna muzika, odnosno sve što će pridoneti romaničnoj atmosferi u spavaćoj sobi.

Sve o ženama u znaku Ribe: One su misteriozne sanjarke, verne prijateljice, i najstrastvenije ljubavnice!

Odana je prijateljica kojoj su dobrobit i sreća ljudi koje voli važniji od sopstvene dobrobiti i sreće. Žena riba je uvek tu za svoje prijatelje i kad god treba biće im podrška i rame za plakanje. Ona je najbrižniji prijatelj kojeg bilo ko može da ima. Zahvaljujući jako izraženoj intuiciji znaće kako se njen prijatelj oseća pre nego što i on sam shvati svoja osećanja.

Ali, odjednom može da se učini kao da izbegava svoje prijatelje! To ne treba shvatiti lično. Naime, riba treba vreme i za sebe, a s obzirom da teško kaže ne radije će se samo povući nego da prijatelju mora da kaže ne. Nakon što zadovolji svoju potrebu za samoćom, opet će raširenih ruku dočekati ljude do kojih joj je najviše stalo, nastavite da čitate tekst na sledećoj stranici…

loading...