Svaka žena mora ovo da dobije od muškarca
Svaka žena mora ovo da dobije od muškarca

Svaka žena mora ovo da dobije od muškarca: Sasvim je sigurno da bi dame u prošlosti zahtevale da muškarac bude uvek pored njih, piše romantična pisma i poruke i poklanja im mnogo pažnje. Geneneracija Milenijuma uspela je da promeni ove uloge…

 

Svaka nezavisna devojka zateva da muškarac poseduje određene kvalitete. Pogledajte koje…

reklame

Svaka žena mora ovo da dobije od muškarca

1. On treba da ima samopouzdanja

Za ovaj tip dama, samopouzdanje je seksi ako je dečko može da poseduje! Ako je on pun samopouzdanja, sigurno je da ćete okrenuti glavu za njim u klubu i posmatrati ga ispod oka celo veče- jer je nemoguće odoleti mu.

Inače, niko ne izlazi u grad bez želje za laganim flertom. Nezavisne dame ne gube vreme posmatrajući fine momke sa kojima bi mogla samo da razgovaraju. Muškarac koji pokazuje incijativu i ide pravo ka njoj, očigledno je pun samopouzdanja. Uh, a to je tako seksi…

Svaka žena mora ovo da dobije od muškarca
Svaka žena mora ovo da dobije od muškarca

2. On ne sme da postavlja nikakve zahteve

Neke devojke vole da se čuju sa njihovim momkom svaki dan- porukama, pozivima, slatkim Fejsbuk postovima- i tako funkcionišu. Te osobe vole da komuniciaju na takav način zato što žele zauzvrat od partnera da dobiju istu količinu pažnje i ljubavi. Za nezavisne dame, veza koja se zasniva na konstantnom dopisivanju je previše zahtevna stvar. Takve devojke vole da pored sebe imaju muškarca koga ne moraju na svakih sat vremena da baveštavaju koliko ga vole.

BACI GA NA SLATKE MUKE: Evo o čemu on misli dok te svlači

3. Ali treba da pokaže da mu je stalo

Ne mešajte ovo sa nemarom. Svaki muškarac treba da pamti bitne datume, ali generalno- on uvek (svaki dan) treba da bude pažljiv. On mora da zna kada je pravo vreme i mesto da svojoj dami pokaže da mu je stalo. Zahvaljujući ovim gestovima, taj muškarac postaje sve posebniji za nezavisnu damu.

4. On mora da poštuje njeno vreme

Nezavisna devojka ponekad voli da isplanira ludo veče sa svojim drugaricama, a tada ne treba da daje čitavo objašnjenje njenom dečkom –šta će raditi, gde će biti ili kada će doći kući. On voli što ona ima prijatelje, i smatra da ona treba da ima život izvan veze sa njim.

Osim toga, on zna kako da se ušunja u krevet tokom noći i da svojoj devojci napravi lepo iznenađenje kada ga ugleda ujutru- na jastuku.

5. On treba da shvati da on nije potreba

Nezavisnost je vrlina- i to je jedna od stvari koji svaki dobar (i nesebičan) partner treba da voli kod svoje devojke. Ipak je on taj “izabrani” što znači da ga njegova devojka i te kako želi, ali on definitivno ne predstavlja potrebu!

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.