DRUGARICE BI TI OVO RADO REKLE, ali ne bi da ti kvare vezu

Stvari koje žene nikada ne bi smele da rade drugim ženama: Koliko god posvađani bili u datom trenutku, nikada nemoj pasti u zamku i reći joj kako ti se nikada nije sviđao. Možda zvuči kao da se podrazumeva, ali jako puno žena svesno ili nesvesno flertuje sa momcima svojih drugarica.

 

Muškarci imaju svoja pravila, a pravi prijatelj nikada neće spavati sa devojkom koja se sviđa njegovom drugu. Ako se muškarci mogu držati pravila u ljubavi, ženama to ne bi trebao biti nikakav problem:

reklame

DA LI VAM JE ONA PRAVI PRIJATELJ: Jedna sitnica otkriva!

Bivši su zabranjeni

Ako je tvoja drugarica raskinula sa nekim, on je sada slobodan na tržištu, ali to ne znači da je slobodan za tebe. Naravno, ako je to ljubav iz osnovne škole, nema problema, ali ako se radi o pravoj vezi, bolje je ne ulaziti u tu kombinaciju. Svaka zajednička kafa bitće neprijatna, a prijateljica će ti to sigurno zameriti, ma koliko god govorila da joj ne smeta.

Stvari koje žene nikada ne bi smele da rade drugim ženama

Prijateljice na prvom mestu

Njen dečko može biti u pravu, ali kao prava prijateljica, bolje je da zauzmeš njenu stranu. Ako sasvim greši, reci joj to na samo, ali kada su u pitanju svađe, tvoj je posao braniti drugaricu. Tu je naravno i trenutak kada saznaš da je dečko vara – koliko god te on molio i govorio ti da ćeš je samo povrediti, moraš ga tužiti. Ako drugarica ikad sazna da joj nisi rekla, neće ti oprostiti.

DA LI VAM JE ONA PRAVI PRIJATELJ: Jedna sitnica otkriva!

Ne tračari joj dečka

Koliko god posvađani bili u datom trenutku, nikada nemoj pasti u zamku i reći joj kako ti se nikada nije sviđao. Pomiriće se, zaboraviće na svađu, ali ona neće zaboraviti da joj je drugarica rekla pravu istinu o tome šta misli o njenom dečku.

Momci su zabranjeni

Možda zvuči kao da se podrazumeva, ali jako puno žena svesno ili nesvesno flertuje sa momcima svojih drugarica. Koliko god šarmantan bio, odupri se bilo kakvom zavodljivom tonu razgovora, jer bi svi to mogli pogrešno shvatiti.

 

 

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.