VAGA

Ne postoji ništa drugo što pripadnike ovog znaka može da izbaci iz takta poput uvrede, bila ona utemeljena ili ne. Situacija je još gora ako je uvredu čula veća grupa ljudi, jer je njima zaista stalo do toga šta drugi misle o njima. Čuju li neku groznu uvredu, njihov je ego u histeriji i od muke neće moći da spava. Takođe, jako će ih iznervirati i svađe s u vezi i teško ih podnose. Ispričajte gostima neki mastan blam iz spavaće sobe i pokazujte slike na kojima izgleda kao da ga je poplava izbacila i zadaćete mu glavobolju za narednih mesec dana…

BUDI KUČKA: Iznerviraj momka na neki od ovih 10 genijalnih načina

ŠKORPIJA

Prevara voljene osobe svakome bi teško pala, ali pripadnici ovog znaka su oni koji je ubedljivo najgore podnose. Zaista, njihove reakcije u tim trenucima se svakako treba plašiti, a sve su verzije moguće – od potpunog ignorisanja do osvetničkog pohoda. Takođe, ako neko drugi preuzme njihove zasluge, to će ih potpuno izbaciti iz takta. Čak i ako ne kažu ništa, to će zauvek zapamtiti. Ako je pomagao prilikom pripreme večere za goste, obavezno izostavite da to pomenete i pokupite sve zasluge za sebe. To će biti dovoljno za oluju. Ako ipak prećuti, čuvajte leđa.

reklame

ORGAZAM PO HOROSKOPU: Ko glumi, a ko broji zvezde?

STRELAC

Pripadnici ovog znaka uprkos svom temperamentu nisu jedni od onih koje je lako izbaciti iz takta. Mogu eksplodirati na sitne neprijatnosti, ali mrzovolja ih ne drži dugo. Ipak, izuzetak je situacija u kojoj se osećaju zarobljeno – bilo da je reč o poslu, gradu, lošoj vezi ili prijateljstvu. Trpeće to neko vreme, ali kad napokon puknu – pući će do kraja tako da ih ljudi neće ni prepoznati po ponašanju. Ujutru su najtanji sa živcima, tj. samokontrola tada još nije u funkciji. Dohvatite ih “u mašinu” dok još ljudski nisu otvorili oči i svađa neće izostati.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.