bračna iskušenja

Da nađete neku neiskusnu i da je svemu podučite, da je obučite onako kako vam odgovara i da ona bude samo vaša gejša? Velike su šanse i da u nekim zrelijim godinama sretnete vršnjakinju koja je imala trostruko više partnera od vas. Ali ne radi se samo o broju partnera, radi se o iskustvu.

Ovim svojim osobinama IZNENAĐUJETE I ŠOKIRATE ljude!

Iskustvo se stiče kroz odnos, vezu, kroz praktikovanje davanja i primanja u kontekstu seksa, ali i u kontekstu emocija. Za nju, koja je spavala sa stotinu muškaraca, važi isto što i za muškarca koji je spavao sa stotinu žena – velika cifra garantuje pogrešan izbor i mnogo lošeg iskustva. U promiskuitetnom periodu (kroz koji većina žena prođe u nekom trenutku) žene se upuštaju u seks iz nekog osećanja besa, dokazivanja, osvete, samodestrukcije, čak ravnodušnosti i samoironije, a ne zato što mnogo žele seks sa svakim ko im se makar malo dopadne. Realno, većina muškaraca ima šanse da se nekoj ženi makar malo dopadne, a tolike su im i šanse da na takvu nalete u njenoj promiskuitetnoj fazi.

kako da zaludiš momka
Priča jedne iskusne ženke
reklame

Imajući sve to u vidu, procenite ponovo svoje osećanje inferiornosti u vezi sa devojkom koja ima više iskustva nego vi. Zašto se zapravo loše osećate? Zato što je ona radila stvari koje vi niste? Zato što ne možete da je dostignete u cifri? Zato što verujete da je svaka žena koja je spavala sa puno muškaraca kurva?

Zato što mislite da vas ona upoređuje sa svim tim ljubavnicima na vašu štetu? Zato što ne možete da podnesete pomisao da je i sa drugima isto tako uživala? Ili više? Da je videla i osetila veće kite, veštije ruke i jezike i da vi niste njen najbolji jebač?

A sad uporedite sve to sa onim što doživljavate sa njom. Jer sigurno doživljavate najbolju stvar na svetu, inače ne biste tripovali dvesta na sat. Kad se dešavaju dobre stvari, one stvaraju plimu u našem biću, a plima iznosi na površinu đubre nesigurnosti, ljubomore,straha i svih mogućih slabosti i predrasuda.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.