srodna duša
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

„Ljudi misle da je srodna duša neko ko vam savršeno odgovara, i to je ono što svi žele. Ali prava istinita srodna duša je ogledalo, osoba koja vam pokazuje sve ono što vas zadržava od napretka, osoba koja vam ukazuje da sami možete promeniti svoj život.“ – Elizabeth Gilbert

Da li čeznete za povezivanjem s posebnom osobom na dubok, osoban način pun ljubavi?

Da li želite da osetite svoje srce kako se vrpolji od radosti jer ste zaljubljeni?

reklame

Ponekad zapnemo u svojim zauzetim životima i zaboravimo kako je neverovatno dobro biti zaljubljen i povezati se s nekim na dubokom intimnom i duhovnom planu, piše atma.hr

Možda provodimo svoje vreme čeznući za neverovatnom ljubavi u svom životu, umesto da preduzimamo konkretne korake da bi pronašli, stvorili i privukli ljubav koju zaslužujemo.

srodna duša devojka
srodna duša

Ako vidite da vaš život nema ljubav koju biste voleli da imate i ako ste skoro zaboravili kako je to biti ludo, duboko zaljubljen, možda je vreme da svoje srce okrenete naopako i preuzmete veliki rizik da bi dobili najviše što možete iz svog života.

Ove 3 tehnike za spuštanje zidova otvaraju energetski put kako bi vaša srodna duša ušla u vaš život. Istinita intimnost znači da više ništa ne krijete. Otvorena ste knjiga, dopuštajući svima da vas čitaju, guraju i ispituju.

Može vam se učiniti zastrašujuće da budete potpuno otvoreni i iskreni s ljudima, ali ćete videti da je zapravo jako osvežavajuće. Dajete drugima dozvolu i povod da budu otvoreni u vezi svojih života, na šta su možda čekali godinama da neko poput vas spusti gard i pokrene priču.

Tsrodna duša AJNE TANTRIČKOG SEKSA: Doživite ekstazu i nekoliko uzastopnih orgazama uz drevnu metodu vođenja ljubavi
srodna duša

Tajna je nemati nikakve strahove za budućnost ili bilo koji ishod do kojeg može doći. Koristite svoju intuiciju ako se bojite i jednostavno se delite slobodno i potpuno.

Ovo će vam omogućiti da vratite vlast nad svojim srcem i spustite se putovima predivnog novog ljubavnog života…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.