Ako ti je i dalje stalo, daj mu drugu šansu: 5 načina na koji ti bivši pokazuje da te nije preboleo
Ako ti je i dalje stalo, daj mu drugu šansu: 5 načina na koji ti bivši pokazuje da te nije preboleo

Raskidi su prava emocionalna vrteška i nikada ne prolaze ravnodušno.

Iako je najveći broj raskida konačan, ponekad barem jedna strana veruje da postoji mogućnost za pomirenje. Ako vaš bivši čini ove poteze, imamo vest za vas – još vas nije preboleo!

I dalje vam čestita rođendan

Tek što je sat otkucao ponoć, stiže prva poruka i to baš od vašeg bivšeg. I ne radi se o skraćenicama i jednostavnoj poruci, nego o pravoj, srčanoj čestitki koje bi se i vaša najbolja prijateljica postidela.

Poziva vas na zabave koje priređuje

reklame

Ovo je pravi znak da još uvek želi da privuče vašu pažnju. Ipak, ishod može biti različit; može da pokuša da vas ponovo osvoji, a možda i pokušava da vas učiniti ljubomornom s drugom devojkom.

Pokušava da vam dokaže da se promenio

S vremena na vreme vam se javi kako bi vam objasnio da je potpuno novi, zreliji čovek. Tvrdi kako razume šta vam je smetalo kod njega i kako je sve to (barem delimično) promenio.

Čule ste da se raspituje o vama

Vaši zajednički prijatelji spomenuli su vam kako se raspituje o vama, vašem životu i šta se u njemu trenutno događa. Uz to im napominje da vam nikako ne otkriju da priča o vama.

Objavljuje statuse sa skrivenim značenjima

Ljubavni citati, patetične fotografije i emotivne pesme prvo su što vidite na njegovom profilu. Iako on možda ne shvata koliko je očit, vama će biti sve jasno čim ugledate takvo što.

index.hr

loading...